Честит Баба Марта! Бъдете здрави, румени и засмени, пожелават днес

...
Честит Баба Марта! Бъдете здрави, румени и засмени, пожелават днес
Коментари Харесай

Детският психиатър д-р Сабина Стоянова – с любов за професията и съвети към родителите


Честит Баба Марта! Бъдете здрави, румени и засмени, пожелават през днешния ден на всички, гости тук

Детският психиатър доктор Сабина Стоянова е измежду квалифицираните експерти в Бургас. Тя е измежду младите и амбициозни лекари, които през последните месеци се причислиха към екипа на Медицински център „ Д-р Стайков “ Бургас.

Д-р Стоянова и екипът на центъра посрещат месец март с неспокойствие, тъй като единствено след броени дни, всички, които са вложили професионалните си умения, персонално време и доста обич в развиването му, ще отпразнуват четвъртия му рожден ден.

Вижте във видеото обръщението на доктор Сабина Стоянова и какви са нейните усещания от практиката ѝ досега в центъра:

В центъра са застъпени над 20 медицински специалности, образната диагностика се прави с последно потомство инсталация, а на партерното равнище е позиционирана и клинична лаборатория.

Желанието на медицинските експерти е да отговорят на всички упования на пациентите и да одобряват всички, нуждаещи се от съвещания, операции, процедури и други медицински действия.

След девет дни  Медицински център „ Д-р Стайков “  навършва четири години от откриването си. Базата на бул. Транспортна №33 е нова и построена по западноевропейски стандарти, което способства извънредно доста за развиването на центъра. За миналите няколко години здравното заведение се разви извънредно бързо, което наложи в къси периоди той да бъде уголемен.

Центърът работи от понеделник до събота и приема пациенти след записан час на регистратурата или на тел. 56 99 60 06 и 0892 99 60 06.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР