Чешкият премиер Андрей Бабиш призова за по-строга политика към мигрантите

...
Чешкият премиер Андрей Бабиш призова за по-строга политика към мигрантите
Коментари Харесай

Чешкият премиер Андрей Бабиш зове ЕС да затвори границите си за мигранти

Чешкият министър председател Андрей Бабиш прикани за по-строга политика към мигрантите и бежанците в Европейски Съюз, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Трябва преди всичко да изпратим явен сигнал, че Европа е затворена и повече никой не може да идва тук ", сподели Бабиш за пражкия в. " Право ".

Според Бабиш посланието на Европа към бежанците би трябвало да гласи: " Стойте си вкъщи и ще ви помогнем там! "

Посланието би трябвало да е недвусмислено, добави той. " Ако съм споделил, че няма да приемем и един-единствен противозаконен мигрант, значи точно това ще стане ", съобщи чешкият министър председател.

Чехия, дружно с Полша, Унгария и Словакия, пламенно се опълчва на проекта на Европейски Съюз от 2015 година за преразпределяне на бежанци из целия съюз.

Роденият в Словакия Бабиш стана милиардер в Чехия. Той е разследван от чешкия съд и от органа на Европейски Съюз за битка с измамите за нелегално потребление на дотации от Европейски Съюз за компаниите си. Въпреки това Бабиш остава мощно известен в страната си поради изявленията си срещу бежанците и основания си облик на герой против корумпирания хайлайф, отбелязва ДПА.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР