Чешкият премиер Андрей Бабиш изрази съмнение дали Европа трябва да

...
Чешкият премиер Андрей Бабиш изрази съмнение дали Европа трябва да
Коментари Харесай

Чешкият премиер: Трябва да защитим цивилизацията от мигрантите

Чешкият министър председател Андрей Бабиш изрази подозрение дали Европа би трябвало да оказва помощ на мигрантите, опитващи се да доближат бреговете ѝ с лодки през Средиземно море, в изявление за немски ежедневник, цитира Българска телеграфна агенция.

" Ако питате мен, това са стопански мигранти - всичките незаконни. Млади хора, които не бягат от война ", сподели той пред таблоида " Билд ". Агенцията отбелязва, че по формулировка емигрант е някой, който е прекосил интернационална граница заради опасност за живота му в личната му страна, а икономическият мигрант напуща страната си непринудено.

Коментирайки обстоятелството, че има голям брой продължаващи спорове на Африканския континент, като тези в Сомалия и Еритрея, Бабиш сподели: " Отидох на място, с цел да науча повече. Те заплащат от 2000 до 5000 $ за пътуването ".

Една мафиотска конструкция за трафик на хора печели близо 5,7 милиарда $ на година, прехвърляйки хора през Средиземно море, добавя той пред вестника, без да показва източника на тези данни.

Бабиш още веднъж показва своето отрицание за проекта на немския канцлер Ангела Меркел за преразпределяне сред европейските страни на квотен принцип на мигрантите, които идват на европейските крайбрежия.

Европейският съюз би трябвало да " оказва помощ на хората там, където са родени ", отбелявза той и прибавя: " Европа не може да се оправи с казуса с миграцията по друг метод от Америка, Канада, Австралия. Трябва също да защитим цивилизацията, която предците ни са съградили, нашата просвета ".

Европейските избори през идната година ще покажат " какво мисли безмълвното болшинство за незаконната миграция ", споделя той пред вестника.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР