Чешката биатлонистка Габриела Коукалова разказа за първото си преживяване в

...
Чешката биатлонистка Габриела Коукалова разказа за първото си преживяване в
Коментари Харесай

Чешка биатлонистка се похвали за нежен секс с 12-годишен

Чешката биатлонистка Габриела Коукалова описа за първото си прекарване в секса. Това е признала по време на изявление за изданието Super.cz. Спортистката споделя по какъв начин тя за първи път правила секс с 12-годишно момче, другар на сестра ѝ. Първият път, когато правила секс, тя била единствено на 15 години.

„ Той беше гальовен, аз се любувах на всяка минута. Не можех да престана да мисля за това. Не за момчето, а за случилото се. Мисля, че сексът може да помогне за подобряването на общото положение на дамата “, споделя Коукалова.

Габи хвърли всички в потрес със скандални разкрития в своята автобиография със заглавие “Другата”. Книгата провокира възторг, защото Габи не се свени да разкрие откровени детайлности от своя живот, някои от които надхвърлящи границата на благоприличието. Тя написа, че преди всяко съревнование наложително прави секс.

„ Мисля, че сексът оказва помощ на дамите, усъвършенства положението им. За мен това е като медитация “, отбелязва двукратната международна шампионка, добавяйки, че ласките оказват помощ, „ в случай че не бъдат превърнати в тричасова гимнастика “.

Спортистката е печелила най-големия трофей в биатлона – „ Големият бистър глобус “ за сезон 2015/16. В актива си тя също има два сребърни медала от Олимпиадата в Сочи през 2014 година. Чешката звезда в биатлона пропусна олимпийските игри в ПьонгЧанг 2018 поради здравословни проблеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР