Чесънът е един от най-полезните продукти на планетата! И всички

...
Чесънът е един от най-полезните продукти на планетата! И всички
Коментари Харесай

Чесънът ще помогне на здравето ви, включително ако е пържен

Чесънът е един от най-полезните артикули на планетата! И всички знаем, че доста хора по света употребяват суровия чесън като обичайно средство за надзор на високо и ниско кръвно налягане, висок холестерол; той бори исхемичната болест на сърцето; защищава от инфаркт, понижава кръвния поток заради стеснени артерии и атеросклероза.

Смята се, че чесънът предотвратява образуването на ангиотензин – тип хормон, а също по този начин оказва помощ за отпущането на кръвоносните съдове. Чесънът също е извънредно потребен и ефикасен при контрола на неприятния холестерол.

Чесънът е доста мощно растение и в случай че го изядете, за по-малко от 24 часа тялото ви ще реагира.

Яжте 6 пържени скилидки чесън и вижте какво ще се случи с тялото ви до 24 часа:

1 час

В първия час чесънът се смила в стомаха и става храна за тялото.

2 – 4 часа

Той оказва помощ на тялото да пребори свободните радикали и съществуващите ракови кафези в тялото.

4 – 6 часа

Метаболизмът стартира да вижда изгодите от чесъна и задейства процеса по премахване на непотребната течност и изгаря насъбраната лой.

6 – 7 часа

Антибактериалните свойства на чесъна, откакто попаднат в кръвта, стартират да правят своя антибактериален развой в тялото.

8 – 10 часа

През този интервал питателните субстанции към този момент играят значима роля на клетъчно равнище и чесънът защищава тялото ви от окисляване.

10 – 24 часа

След храносмилането (в първия час), чесън в тялото ви стартира развой на надълбоко разчистване, в това число и следните процеси:

Регулира равнището на холестерол в кръвта. Почиства артериите и защищава тялото от сърдечно-съдови болести. Регулира равнището на кръвното налягане. Повишава естествената отбрана на тялото и укрепва имунната система. Предотвратява навлизането на тежки метали в тялото ви.

Вижте още: Възстановете щитовидната си жлеза и се избавете от запека!

Помага за увеличение на здравината на костите. Благодарение на високата му хранителна стойност, оказва помощ да се отстрани умората. Подобрява атлетичното показване. Помага ви да удължите интензивността на клетките.
Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР