Червните вече са готови с имена на кандидати за областни

...
Червните вече са готови с имена на кандидати за областни
Коментари Харесай

БСП утвърди последните си кандидат-кметове. За Варна - Анелия Клисарова

Червните към този момент са подготвени с имена на претенденти за регионални кметове на всички места, без Варна. Окончателно - Българска социалистическа партия ще поддържа Мая Манолова за градоначалник на столицата. 

След тежък спор - Анелия Клисарова, която сега е народен представител от Българска социалистическа партия, ще бъде кандидат-кметът на алените за локалните избори на 27 октомври за Варна. Тя ще води и листата на общинските съветници, съобщи darikradio.bg. Червеният пленум на процедура анулира решенията на градската организация на БСП-Варна. Социалистите от морската столица предлагаха водача на Възраждане Костадин Костадинов за кандидат-кмет и Борислав Гуцанов за лидер на листата на общински съветници.

Шестима са депутатите, който ще се борят за кметски места в регионални градове. За Бургас - Николай Тишев, Велико Търново - Весела Лечева, Перник - Станислав Владимиров, Сливен - Кольо Милев, Разград - Денчо Бояджиев, Русе - Пенчо Милков. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР