Червилото е важна част от визията на всяка дама. То

...
Червилото е важна част от визията на всяка дама. То
Коментари Харесай

Как да изберете идеалното червило спрямо цвета на косата си

Червилото е значима част от визията на всяка дама. То може да повдигне самочувствието ви, да ви накара да се чувствате по-уверени и красиви.

На пазара се допуска необикновено многообразие от марки, консистенция, цветове, резултати и нюанси.

Отдавна няма правила и ограничавания в избора на червило , като се изключи че то е добре да бъде съобразено с останалия грим.

И въпреки всичко има няколко съвета, които могат да ви бъдат от помощ, когато сте разколебани какъв цвят да изберете за устните си.

 дами iStock

Червенокоси

Прасковените и червеникавите нюанси червила пасват отлично на червенокосите дами. Те могат да изберат цвят съгласно степента на тониране на косата – дали е ярко рижава, огнено алена или мрачен махагон.

Блондинки

За тях са подобаващи всевъзможни нюанси на розовото . Това е неостаряваща класика, която постоянно ще работи за вас. В всекидневието си може да подберете светли и нежни розови нюанси, разнородни гланцове и по-леки като текстура червила, за да не „ натежи “ цялата визия и да наподобява като че ли сте прекалили с грима.

 дами iStock

Брюнетки

За тях подобаващи за всевъзможни земни и топли тонове. Могат да опитат с бежови и кафеникави, преминаващи през алената гама червила и няма да сбъркат.

Чернокоси

Черната коса изостря чертите на лицето, по тази причина и гримът би трябвало да се избира по-внимателно. Хубавото е, че от цветовете червила им отива съвсем всичко. По- наситените тонове са за предпочитане, с цел да не пада цветовият акцент само върху тъмната коса.

 дами iStock

Сива коса

Все повече дами оставят косите си свободно да посивеят и не противодействат на измененията с бои за коса. Ако вашата коса е напълно сива и побеляла, то умерено може да се насочите към червило в цвят пепел от рози или топли бежови нюанси. Не слагайте прекомерно мощно червило за денем, с цел да не наподобяват чертите на лицето ви изострени и прекомерно набиващи се на очи.
 Кой е най-хубавият повсеместен цвят червило  Кой е най-хубавият повсеместен цвят червило  Кой е най-хубавият повсеместен цвят червило  Кой е най-хубавият повсеместен цвят червило
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР