Червеният ѝ дамски джип е на японската марка Мазда“ и

...
Червеният ѝ дамски джип е на японската марка Мазда“ и
Коментари Харесай

Мазало В София! Вижте Новия Любим На Катето Евро! Огромен Е, Всички Се Обръщат Да Ги Зяпат! Снимки!

Червеният ѝ дамски джип е на японската марка „ Мазда “ и припомня на моделите коли, с които се фукат софийските мутреси, написа Ретро. Цената му стартира от 50 хиляди лв., като може да стигне до 70, според от екстрите, които има.



сн. Ретро

Лек автомобил на същата марка и в същия цвят кара и нейният наследник Сашо Кадиев, който сигурно има пръст в покупката на първокласната облага на майка си. Близки до водещия на „ Преди обед “ споделят, че той се употребил с преференции, защото се явявал един тип рекламно лице на марката. Независимо дали Катето е купила джипа си кеш, или ще го изплаща напред във времето, тя въпреки всичко е платила първична вноска от няколко хилядарки, разкриват осведомени. 62-годишната актриса очевидно се възприятие удобно зад кормилото, щом си разрешава да кара на високи токчета, по едно и също време с това да пуши цигари, а и да прави непозволени маневри по най-натоварените столични булеварди. Звездата от „ Оркестър без име “ едвам не провокира ПТП, промушвайки се сред два рейса от градския превоз. За сметка на това пък, откогато разполага със лична кола, Катето не отхвърля на другари да ги вози гратис.

Припомняме, че от началото на годината актрисата детронира Ути Бъчваров и застана на негово място като водеща на неговото емблематично предаване „ Бързо, елементарно, вкусно “ по Българска национална телевизия. Хора от екипа на кулинарния формат издават, че Евро прибирала по 5 хилядарки месечно, с цел да подготвя своите предписания в ефир.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР