Червеният килим на Грами е един от най-екстремните за сезона

...
Червеният килим на Грами е един от най-екстремните за сезона
Коментари Харесай

Грaми 2023 и най-запомнящите се тоалети на наградите тази година

Червеният килим на Грами е един от най-екстремните за сезона и е единственият, който никой в никакъв случай не е упреквал, че е отегчителен. Много от най-разпознаваемите стилови моменти в поп културата рутинно се случват на церемонията и на 65-ите награди имаше доста визии, за които сме сигурни, че ще продължат да обикалят мрежата години по-късно.

Cardi B носеше рокля на Gaurav Gupta, която преди малко дебютира на стилните ревюта в Париж предходната седмица. Анита се върна обратно във времето с рокля на Versace от 2003 година А Doja Cat показва още веднъж по какъв начин да накара всички да приказват за нея с тоалет nа Versace. Нека забележим някои от най-добре облечените звезди на премиите Грами, които сортират от Harper`s Bazaar.

Първата визия за вечерта на Doja Cat беше черна латексова рокля на Versace.



Мислехме, че е невероятно някой да надмине външния тип на Cardi B на Грами през 2019 година с роклята The Birth of Venus на Mugler от сбирката висша мода от 1995 година, само че нощес, 5 февруари, го направи самата тя с роклята на Gaurav Gupta.



Лизо се довери на Dolce & Gabbana, като тоалетът ѝ включваше мантия с качулка, покрита с цветни акценти.



По-рано тази седмица Лурдес Леон стана най-коментирания човек в TikTok, тъй като закъсня с една минута и пропусна шоуто на Марк Джейкъбс. Тя обаче съумя да стигне до Грами в точния момент - и освен това в рокля от есенната сбирка на Area за 2022 година



Анита избра винтидж рокля на Versace от стилната сбирка от 2003 година На въпроса какво й минава през мозъка, до момента в който минава по аления килим, тя споделя: " Чувствам, че наподобявам ужасно " и е безусловно права.



Бранди Чарли също избра Versace.



Джей Ло събра погледите с прелестна рокля на Gucci, която е съвършената композиция от лилаво и сребристо.



Хари Стайлс, който се трансформира в фешън виртуоз, се появи в автентичен гащеризон, разкриващ гърдите, и привличащи вниманието бели обувки.



Според Шаная Туейн сега тече Shaniassance и модата наподобява е съществена част от прераждането на кънтри певицата. Нейният външен тип на Harris Reed беше от пролетната сбирка на марката, озаглавена Mise En Scène, която дизайнерът разказа в Instagram като " сбирка, съсредоточена към общността, съдействието и всички невероятни характерности, които са нужни, с цел да се основат безвредни пространства, където всеки да почувства себе си най-автентично. "



Много елегантни безспорно бяха и Дуейн Джонсън със брачната половинка му Лорън Хашиян.



В целия си кадифен искра в алено блесна и Адел, която получи своята премия точно от Скалата.



Не можем да отречем, че наши любимци бяха Меган Фокс и Machine Gun Kelly.



За блестящата си визия актрисата се довери на Zuhair, а половинката ѝ - на Dolce & Gabbana.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР