Червените зашлевиха звучен шамар на издънките на властта и в

...
Червените зашлевиха звучен шамар на издънките на властта и в
Коментари Харесай

БСП не се страхува за кметовете си

Червените зашлевиха гласовит пестник на издънките на властта и в отговор на брифинга на ГЕРБ за кмета на Провадия. Според Драгомир Стойнев Антон Тодоров довел ниския рейтинг на предаването си в Народното събрание. Червеният народен представител посочи, че Ангел Тодоров е компрометирана персона, изгонена от Народно събрание. Освен това днешното му разобличаване било известно от преди две години. Констатациите за кметските нарушавания били в прокуратурата още от 2016.

Скандалите са доста, счита социалистът и упрекна ръководещите, че подменят дневния ред на обществото. Той напомни още и Хасково гейт, Суджук гейт, задържания кмет на Септември, свадите към европредседателството, аферата ЧЕЗ.

Иначе алените не се тормозят от поръчката на ГЕРБ по лист да вадят далаверите на алените кметове. Столетницата щяла да отбрани всеки собствен кмет, само че който е злоупотребил, би трябвало да си понесе отговорността.

Драгомир Стойнев захапа и съперниците си, че герберските кметове показно ги арестували и намирали в нощните им шкафчета документи от ДАНС.

Власт се клати посредством кавги - по този начин аленият народен представител отговори на рецензиите на Цветан Цветанов, че Българска социалистическа партия и Румен Радев желаят да съборят кабинета и разясни, че свадите не идвали от Позитано 20, а са предизвикани от самите ГЕРБ. За нас колкото по-рано има избори, толкоз по-добре, отсече социалистът. " Ние сме за предварителни избори, тъй като виждаме, че те не могат да се оправят ", изясни Стойнев.

А по тематиката за възможния президентски план, Стойнев сподели, че Румен Радев е президент на всички българи и работата му е да споделя грешките на ръководещите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР