Червените върнаха бързо два гола, но не стигнаха до равенствотоОтборът

...
Червените върнаха бързо два гола, но не стигнаха до равенствотоОтборът
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 загуби проверката си срещу Динамо Загреб


" Червените " върнаха бързо два гола, само че не стигнаха до равенството

Отборът на ЦСКА 1948 загуби контролната си среща в Словения против Динамо Загреб с 2:3.

Контролната среща в Бърдо ди Краньо започва много темпово и от двата отбора, като липсваше времето на опознаване сред съставите. Все отново огромни обстановки пред двете порти след първите 10 минути нямаше, само че и ЦСКА 1948, и Динамо Загреб опитваха всеячески да намерят точния миг за заплаха пред съперниковата врата.

В 17-ата минута Валентин Йосков опита удар с глава след плонж при пас от Педриньо, само че стражът на " модрите` избави. Четири по-късно хърватите разпростряха бързо нахлуване отдясно, а Бруно Петкович, който вероятно напълно скоро ще напусне Динамо, се оправи с лекост с Елитон. Последва пас по земя, паралелно на голлинията към Махир Емрели и той от близко откри - 1:0 за Динамо. 

В 24-ата след корнер топката се озова на 70-ия метър при Педриньо. Техничният бразилец на ЦСКА 1948 нанесе доста мощен удар по топката, само че Невестич отрази с две ръце. Осем преди края Бруно Петкович опита да вкара втори гол след осъществяване на фал, а Ганев нямаше по какъв начин да реагира, само че за благополучие на украинеца топката не откри очертанията на вратата му.

Тимът от Загреб бързо се ориентираше в хода на частта и ловко експлоатираше празните пространства, които оставяха отбраната на " алените ", само че до втори гол през първото полувреме
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР