"Червените” фенове публикуваха декларация, чрез която уведомяват, че свалят доверието

...
"Червените” фенове публикуваха декларация, чрез която уведомяват, че свалят доверието
Коментари Харесай

Сектор Г: Прагът към аматьорщината в ЦСКА е преминат, снемаме доверието от настоящото ръководство

"Червените” почитатели разгласиха декларация, посредством която уведомяват, че смъкват доверието си от управлението на ЦСКА. Позицията е подписана от редица фенклубове на отбора.

Ето цялото послание на почитателите:

“Армейци,

"Фен клуб Сектор Г " е организация, за която през годините ползите на ЦСКА и Северната естрада са били с приоритет пред безусловно всичко останало. Както казахме и след първия 1/2-финал със "Славия " - не сме нито слепи, нито глухи, за това пристигна моментът да чуете и нашата позиция.

Ще стартираме с далечната към този момент 2015 година Гриша Ганчев пое ЦСКА с обещания за ярко бъдеще и безоблачни хоризонти. Всеки от вас помни сезонът във "В " група и това, което последва на финала с "Монтана ". Неслучайно я нарекохме "Купата на нашите фантазии "...

Няма да влизаме в елементи и детайлности какво последва по-късно, тъй като няма да ни стигне нито времето, нито мястото. Ще кажем единствено, че оценяваме, че емблемата и активите на остарялото сдружение бяха закупени от страна на управлението. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб в никакъв случай нямаше да бъдат там, където принадлежат - на ст. "Българска войска ". И с това се изчерпва всичко положително, което можем да кажем.

Годините минаваха една след друга, а всеки един сезон, като че ли като дежа вю, започваше и завършваше по един и същи метод. Треньорите идваха и си отиваха по безусловно еднакъв обичай - Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Бруно Акрапович, отново Любо Пенев, най-после и Стойчо Младенов. Не остана неопетнена легенда и светла персона, обвързвана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи основни скаути, селекционери и гравитиращи към мощните на деня субекти. И постоянно откакто бе свършила към този момент своята работа - да закрепи имиджово ситуацията на управлението след следващото уволняване и скандал. Таралежите май не изядоха змиите, а институцията "треньор на ЦСКА " към днешна дата е тотално обезценена.

Какво да кажем за цялостния модел на ръководство? Или по-скоро тоталната липса на подобен? Отдел "Маркетинг " на практика не същестува, а всеки един от вас знае какво изпитание коства да си закупиш формален продукт на клуба преди началото на всеки сезон. Отдел "Връзки с обществеността " и методът, по който клубът неглижира информационните си канали със своя хипотетичен максимален актив - публиката, води до липса на противоположна връзка и всякаква визия за настоящите настроения и трендове измежду алената общественост. Таблото на Армията не работи тъй като...няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не желаеме и да отваряме тематиката. На съвсем всички равнища царува един всеобщ безпорядък.

Безспорен факт е, че това управление получи най-големия картбланш и заем на доверие, които управническо тяло е получавало в историята на ЦСКА от страна на почитателите. Но към днешна дата резултатите, които виждаме отсреща, са отчайващи. И, апелирам ви, "заплатите се заплащат в точния момент " е безусловно естествен развой в връзките сред всеки един шеф и неговите подчинени, а не грандиозно достижение.

Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за купа е "големеене ".

Считано от през днешния ден, нашият предел на самообладание към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден подобен метод на ръководство на обичания ни клуб и публично снемаме доверието си в актуалното управление. Ако и отсам натaтък няма смяна към по-добро, резервираме правото си на следващи дейности и крути ограничения в името само и единствено на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ!

oт Animals, Оffenders, МC, Оffice boys, Legion, Столична група, Butcher's Brothers, Армейци Кюстендил, Boys Vidin, Youths Blagoevgrad, Разлог, Чирпанъ, CSKA SOFIA UK, Trapeza Boys.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР