Червената депутатка Елена Йончева напоследък изцяло е занемарила грижите по

...
Червената депутатка Елена Йончева напоследък изцяло е занемарила грижите по
Коментари Харесай

Как Можа Да Го Направи, Политиката Й Отне Всичко Важно В Живота! За Всеобщ Шок Елена Йончева Заряза

Червената депутатка Елена Йончева в последно време напълно е занемарила грижите по дребния си наследник Тео и ги е поверила на бавачки – написа „ Уикенд “. Бебето, което още няма годинка и половина, съвсем е не запомнило за майчините милувки, откогато журналистката води борби с ГЕРБ и някогашния министър Делян Добрев – разкриват пред изданието нейни съпартийци.

Елена Йончева изхвърчала заран рано от къщи, като преди този момент давала бързи инструкциина дамата, която се грижи за детето, и хуквала към Народното събрание. По няколко часа дневно за бебето заделял таткото Пламен, който като проектант не съблюдава чиновническите правила и може самичък да разпредели времето си. Самата Йончева била изнервена до краен лимит, че няма опция да отдели задоволително време за детето си. Вечер обаче, когато се прибирала, дребният в множеството случаи към този момент бил комплициран да спи.

Да сготви у дома, пък било безусловно изключение. Повечето манджи у дома въртял брачна половинка й, който по този начин или другояче бил по-добър кулинар от амбициозната си половинка. Приятелките на Елена обаче й се чудели по какъв начин едвам отделя от времето си за дребния и даже й давали препоръки да спре да се вживява толкоз в политическите интриги, а да отделя повече време за детето си, тъй като по-късно ще съжалява за изгубеното майчинство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР