Червена сватба няма да има. Тези епитети са ми чужди.

...
Червена сватба няма да има. Тези епитети са ми чужди.
Коментари Харесай

Иван Таков: ГЕРБ се държат като обидени деца, не разговарят с никой и не предлагат нищо

Червена женитба няма да има. Тези прилагателни са ми непознати. Ако желаят да вършат сглобка да я създадат, ние няма да им кумуваме. Това съобщи Иван Таков, общински съветникот в предаването “Денят онлайн ” по Нова нюз. 

Той още веднъж изрази позиция, че Вили Лилков е непремлив вид за ръководител на СОС. " Второ не е обсъджана ротация. Времето сред последните две съвещания можеше да се оползотвори по-добре. Два дни преди съвещанието се хвърля документ, загатват се имена, които не са коментирани. Тук не става дума единствено за ръководител. Вкаран е и бюджет. Вътре са включени промени в над 10 общински наредби ", сподели още Таков. 

В 17.30 часа получаваме мейл с покана за 11.00 часа на идващия ден за диалози и на по-другия ден да създадем тази ротация в СОС. Това е аматьорски метод. Или липсва политическа просвета, или сценаристите на националната сглобка се пробват да саботират естествените диалози, които ние започнахме. " за България " беше единствената група, която даде пътна карта за излизане от рецесията. Първо нямаше чуваемост от най-голямата политическа мощ в общинския съвет. После се вслушаха в нашия съвет. Казахме кои са нашите червени линии и незабавно по-късно стартира демонтажът на Паметника на Съветската войска, изясни общинският консултант от. 

Относно поканата за диалози с кмета Терзиев и ПП-ДБ/СС, Таков съобщи: Дори не разбрахме какво ни оферират. 

" Те оферират ротационен вид за по три-четири месеца. Вили Лилков не е давал единодушие името му да се загатва в такова нещо. Това е безусловно безразсъден метод. Те би трябвало да схванат, че нямат 31 гласа и би трябвало да сменят метода. Не да се пробва да постановат неща, които не са коментирани. Или би трябвало да търсят разговор с останалите партии в общинския съвет, или да търсят поддръжка в сглобката ", добави Таков. 

Вчера се взе решение заседанието на СОС да бъде отсрочено за 25 януари, като незабавно да стартират диалози сред групите. Надявам се в действителност да стартират незабавно, а не на 23 да се засилват, добави още той. Таков означи, че заради пропуснати периоди по стратегия за финансиране е допустимо да има съвещание на СОС на 15 януари. 

По думите му Борис Бонев търси поддръжка от, тъй като съгласно него ГЕРБ са недопустим сътрудник. " Не виждам нищо неприятно да ни търсят. Но не може ние - желаеме вашите гласове, тъй като тези не са ни комфортни. ГЕРБ сега се държат като афектирани деца, с никой не желаят да приказват и не оферират нищо ", уточни още Таков. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР