Черноморец (Бургас) разби с 5:1 Атлетик (Куклен) на стадиона в

...
Черноморец (Бургас) разби с 5:1 Атлетик (Куклен) на стадиона в
Коментари Харесай

Черноморец разби баските от Куклен с 5:1, пропусна да вкара още поне толкова

Черноморец (Бургас) разруши с 5:1 Атлетик (Куклен) на стадиона в Долно Езерово, в среща от 26-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

Момчетата на Веселин Великов не дадоха никакви шансове на съперника, като можеха да паднат даже още голове във вратата на Куклен.

Черноморец има 56 точки след този мач и е на 4 от водача Несебър, както и на една от втория Гигант.

Венци Славов откри четвърт час след началото на мача, откакто получи центриране от ляво и се пребори в наказателното поле, с цел да насочи топката във вратата.Алекс Праматаров удвои след прелестен удар с воле отвън пенала, а в 35-ата минута резултатът към този момент бе типичен за " акулите ", откакто с удар от диагонала Венци Гюзелев вкара топката в далечния ъгъл.Гостите стигнаха до почетен гол в самия завършек на полувремето след попадение от дузпа.Домакините не стопираха да бележат след почивката, като двайсетина минути след подновяването на играта имаха още два гола на сметката си.За 4:1 прецизен бе Венци Гюзелев, който излъга двама бранители в пеналтерията и копна технично топката, с цел да трансферира вратаря, а за крайния резултат прецизен бе Аризио Да Коща, който бе открит от Венци Славов на празна врата.Пропуски за домакините направиха Гюзелев, Да Коща, Ицо Иванов, Славов, както и други играчи. " При 5:1 няма по какъв начин да бъда неудовлетворен, само че пропуснахме в действителност още да вкараме още няколко гола. Резултатът можеше да бъде двуцифрен за нас ", разгласи треньорът на домакините Веселин Великов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР