Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС,

...
Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС,
Коментари Харесай

Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“

Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били измежду най-уважаваните в спортните среди

Семейството на най-одумваната участничка в " Ергенът " Виктория дълги години е провело състезанието " Футболист на годината ". Това излиза наяве от думите на самата участничка в шоуто. Както е известно, наричаната " Цър-пър " от останалите дами в риалитито, до неотдавна бе част от родната футболна централа.

След измененията и идването на власт на Георги Иванов-Гонзо обаче брюнетката бе уволнена. Въпреки че не е част от БФС, Виктория се появи на премиите " Футболист на годината ". А това разбуни духовете.

" Много въпроси породи това за какво съм била на церемонията. Била съм се натресла. Четох какво ли не. Истината обаче е, че фамилията ми организираше " Футболист на годината " до преди известно време. Ние изработвахме рекламата, премиите и безусловно всичко, обвързвано със събитието. Имам задоволително контакти и познати, че с цел да ме поканят на " Футболист на годината ". Мога да съм на всички места ", разкри самата Виктория в обществената мрежа.

Именно с помощта на връзките на родителите си ергенката съумява да се уреди в БФС. И да стане футболен управител. Семейството на Виктория било измежду най-уважаваните и тачените в спортните среди. И разумно те й удрят едно рамо в развиването. " Работила съм като стажант с един прочут публицист. С него организирахме рали " България " и други надпревари ", добави още така наречен " Цър-пър ".

Родителите на Виктория пък я подкрепили да влезе в шоуто. 30-годишната брюнетка била една от дребното участнички, които прекрачват прага на имението единствено и само поради ергена Алек. Самата Виктория показа преди дни, че е имала усеща към блондина и е била влюбена в него.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР