Чернокожо момче беше подиграно и ударено от тийнейджър, който поиска

...
Чернокожо момче беше подиграно и ударено от тийнейджър, който поиска
Коментари Харесай

Ужасяваща „расова злоупотреба“, уловена от камера, докато ученик е бит и му е казано да „целува обувки“

Чернокожо момче беше подиграно и ударено от младеж, който изиска от него да целуне обувката му в това, което беше разказано като расизъм, беше записано и оповестено онлайн.

Тъжното видео, което беше споделено в Twitter, наподобява се е случило покрай католическото учебно заведение „ Сейнт Джон Хенри Нюман “ в Карлайл, Камбрия. На него се виждаше по какъв начин бяло момче, което не беше в униформа, се приближи до черния възпитаник и го удари с пестник в гърдите в петък.

Той неведнъж нанесе няколко удара, до момента в който някой се чуваше на назад във времето, викайки младежа да излезе. Но на различен клип момчето продължава да тормози униформения възпитаник и го блъска в шубрак на ж.к. Докато блъскаше момчето, той сподели: „ Застани на колене и целуни обувките ми “.

Белият мъж неведнъж извика „ целуни обувката ми “ и последва момчето, което се опита да си тръгне. Мъжът продължи да демонстрира обувката си, до момента в който ученикът не се наведе и не извърши действието, до момента в който хората се смееха зад камерата. Потребителят на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР