Черногорското издание Vijesti публикува интересен материал за ЦСКА, който е

...
Черногорското издание Vijesti публикува интересен материал за ЦСКА, който е
Коментари Харесай

В Черна гора: Титоград е аутсайдер срещу ЦСКА

Черногорското издание " Vijesti " разгласява забавен материал за ЦСКА, който е противник на локалния Титоград в Лига Европа. Това е някогашният клуб Младост (Подгорица), който преди време отпадна от Лудогорец в квалификациите за Шампионската лига с общ резултат 0:5.

" През 2005 година ЦСКА добави трета звезда върху емблемата си, а последната купа за тима датира от 2008 година. Оттогава ЦСКА трябваше да склони глава пред финансово мощния Лудогорец, който е първенец на България осем следващи години. ЦСКА обаче желае да се върне още веднъж на върха и макар финансово неравностойната борба с Лудогорец предишния сезон приключи на второ място с точка по-малко от първенеца ", написа " Vijesti ", представен от " Тема спорт ".

" Един от притежателите на клуба е най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков. ОФК Титоград, който желае да подмлади състава си това лято, е новобранец против ЦСКА ", пишат още черногорците.

" Искахме Раднички (Ниш) и в това време не желаехме да имаме дълго пътешестване до Казахстан. ЦСКА сигурно е любимец против нас. Преди три години усетихме силата на Лудогорец, а сегашният ни съперник е добър тим като тях ", разяснява капитанът на Титоград Мирко Райчевич. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР