Черногорският гражданин Александър Синджелич призна пред съда в Подгорица, че

...
Черногорският гражданин Александър Синджелич призна пред съда в Подгорица, че
Коментари Харесай

Свидетел: Отказах руската заповед да убия премиера на Черна гора

Черногорският жител Александър Синджелич призна пред съда в Подгорица, че е получил заповед от съветския жител Едуард Шишмаков да убие през 2015 година тогавашния черногорски министър председател Мило Джуканович, съобщи БГНЕС.

Синджелич е очевидец пред Върховния съд по делото за тероризъм и

проваления опит за прелом в Черна гора през октомври 2015 година

Черна Гора упрекна Русия в опит за прелом, Москва отхвърля

Хиляди скандират против Джуканович в Подгорица

„ В момента, в който Шишмаков ме попита дали мога да убия Джуканович знаех, че не мога да направя това, тъй като не съм нарушител “, сподели Синджелич и разясни, че „ той не е взел участие в сходни организации “.

„ Наблюдавах протичащото се през 2015 година в Черна гора, само че не съм провел никакви събития. Руснаците бяха тези, които участваха в събитията от 2016 година “, съобщи още Синджелич.

Той сподели, че е направил единствено това, което му е казано, в границите на своите познания и благоприятни условия. Той повтаря обвиняванията, че

руснаците са пристигнали по покана на Демократичния фронт .

той твърди, че персонално Шишмаков му споделил, че членовете на Държавна фирма са взели пари.

Синджелич удостовери информацията, че съветските жители са пристигнали в Черна гора по искане на опозиционния Демократичен фронт. В делото са упрекнати и двама съветски жители Едуард Шишмаков и Владимир Попов и трима сръбски жители Неманя Ристич, Предраг Богичевич и Драган Максич.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР