Черно такси се заби в пешеходци, след като се качи

...
Черно такси се заби в пешеходци, след като се качи
Коментари Харесай

Очевидци разказват за ужаса в Лондон

Черно такси се заби в пешеходци, откакто се качи на тротоар на улица в централната част на Лондон. Таксито се е блъснало в хората, водейки до „ огромен брой контузии “, до момента в който клиентите на разположените в лондонския регион Ковън Градън магазини са гледали с смут. Инцидентът е станал малко пред 17:00 часа локално време, написа в. " Дейли Мейл ".

Смята се, че пешеходец е заклещен под таксито. Към момента към момента няма информация за предварителния брой на жертвите.

 A black cab has ploughed into pedestrians after mounting the pavement in Covent Garden

 Panic in Covent Garden as `black cab ploughs into pedestrians`

От лондонската полиция обявиха, че „ става дума за сериозен пътен случай “, като прибавиха, че съгласно тях не става дума за терористична офанзива.



Шофьорът на таксито е арестуван от полицията.



Шокираща фотография демонстрира колата, откакто се е забила в строителни заграждения.

Just came within meters of being hit by a vehicle that mounted the pavement and ploughed into people. #CoventGarden people down under taxi???? pic.twitter.com/1J9dtK7xUb
— Ed Hoppitt (@edhoppitt) November 1, 2017

Очевидецът Даан Фулднър написа в Туитър: „ Ши*ано такси одеве се качи на тротоара в Ковънт Гардън, всички започнаха да бягат в суматоха “.

Районът е извънредно претрупан през това време на годината, тъй като градът стартира да се приготвя за коледните и новогодишните празници.

„ Не видях какво тъкмо се случи. Видях доста хора да бягат и крещят, до момента в който бях зад ъгъла. Отивах по посока на случая. Хората там споделиха, че водач на такси е изгубил надзор и се е качил на тротоара. Полицията дойде малко по-късно “, сподели още той.

„ На мястото на случая има минимум 10 служители на реда, дойдоха за две минути. Има доста сирени, идва още полиция. Стражите на реда прочистват региона, желаят той да е чист, всичко е доста с напрежение. Изглежда, че към този момент няма заплаха, само че към момента има доста служители на реда, които разпитват хората “, заяви още Фулднър.

Лондонската полиция сподели в изказване: „ Сигналът е получен в 17:01 часа в сряда на 1 ноември. Става дума за злополука с такси и пешеходци на улица Саутамптън. Полицаи и чиновници на други избавителни служби са на мястото на случая. Броят на ранените е прочут, само че към този момент няма да разпространяваме тази информация. Шофьорът на таксито е арестуван на мястото на случая. Случаят се третира като сериозен пътен случай. Не се счита за терористичен акт “.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР