Черно море На 16.10.2020 год. публичната зона на сградата на район

...
Черно море
На 16.10.2020 год. публичната зона на сградата на район
Коментари Харесай

Уникално за Варна: Атакуват вирусите в зоната около район Приморски с антибактериален нанопродукт

 Черно море На 16.10.2020 год. обществената зона на постройката на регион " Приморски " ще бъде третирана с неповторимия и без еквивалент в света, антибактериален и антивирусен нанопродукт за дълготрайна отбрана Liquid Guard /Ликуид Гард/, научи Varna24.bg .

Основната цел на немският нанопрепарат е предварителна защита от болести в актуалната усложнена обстановка, като препарата защищава най-малко 1 година третираните с него повърхности.

Препарата ще бъде възложен гратис от извънредния представител за България компанията " Нано Коут “. Антибактериалният и антивирусен артикул Liquid Guard, който пази повърхностите най-малко 1 година, е публично позволен за прилагане в България.

Същият завоюва премията за новаторски артикул номер 1 на Германия за 2019 година в региона " Хигиена и антимикробна отбрана “.

Liquid Guard е изобретен и създаван от немската компания Nano Care AG Deutschland. Уникалността му се състои в това, че един път нанесен върху дадена повърхнина, дълготрайността му на влияние е най-малко 1 година, с 99,9% заличаване на бактерии, гъбички, плесени.

Тестовете в немски лаборатории потвърдиха, че " Ликуид Гард “ унищожава и вирус Инфлуенца Тип А и SARS – тежкият изострен респираторен синдром ковид 2 /много епидемиолози свързват Covid-19 със SARS/. Втората, съществена характерност на продукта, която го отличава от другите, е методът му на деяние.

Нанопокритието от аморфно стъкло основава върху повърхностите пласт от милиони позитивно заредени остриета, които притеглят и пробиват негативно заредените клетъчни мембрани на микроорганизмите и ги унищожават чисто механично – елиминация без основаване на устойчивост. Продуктът основава извънредно корав, предпазен пласт върху всевъзможни повърхности, който не може да бъде отстранен по никакъв метод, с изключение на абразивно, което способства за дълготрайния му резултат от над 1 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР