Черно море започна ремонт на базата на Детско-юношеската школа на

...
Черно море започна ремонт на базата на Детско-юношеската школа на
Коментари Харесай

Черно море реновира базата на ДЮШ

Черно море стартира ремонт въз основата на Детско-юношеската школа на клуба. Реновирането ще премине през няколко стадия, като първият към този момент е съвсем завършил. Той включваше замяна на тревното покритие на терена с изкуствена трева на стадион „ Корабостроител “, съблекалните и баните на академията. Теренът е изпълнен с най-голям клас система от изкуствена футболна трева, гарантираща сигурност на играчите и оптималната успеваемост на игрово показване, оповестява формалният уебсайт на клуба.

Следващият стадий, който се чака да стартира незабавно след завършването на първия, ще включва затревяване на терена за публични мачове на академията под Аспаруховия мост, както и едно от подготвителните стадиони.

Последният стадий се възнамерява построяването на огромен терен с изкуствена трева, като сега се преглеждат разнообразни предложения и се търси най-хубавият реализатор на плана. Целта пред управлението на Черно море е стадионът да бъде с най-модерната настилка по документите на ФИФА, която да подкрепя развиването на футболни гении, в което „ моряците “ са в Топ 3 на България през последното десетилетие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР