Черно море записа победа в петата си контрола от подготовката

...
Черно море записа победа в петата си контрола от подготовката
Коментари Харесай

Черно море удари Дунав в петата си контрола

Черно море записа победа в петата си контрола от подготовката за пролетния дял на шампионата. На стадион " Младост " във Варна " моряците " се постановиха над Дунав Русе с 4:1. Черно море стартира по-добре срещата и притисна тима на Дунав в личната му половина.

Още във 2-та минута домакините откриха резултата. Мартин Милушев съумя да открадне топката пред наказателното поле на русенци и с прекрасен удар от 20-тина метра вкара за 1:0. В 21-та минута гостите можеха да изравнят резултата. Йордан Димитров мина през няколко играчи на домакините пред наказателното поле и стреля рисково, само че топката рикошира във футболист на " моряците " и излезе в корнер. До края на полувремето играчите на Дунав имаха още две не неприятни обстановки за гол. В 50-та минута на мача Черно море удвои преднината си. Евгений Сердюк стреля от директен свободен удар от към 20 метра топката се отби в стената излъга вратаря и влезе във вратата за 2:0. В 53-та минута домакините осъществиха трети го. Евгений Сердюк се пребори за топката с вратаря на гостите, пусна топката към Васил Панайотов, който с акуратен удар направи резултата типичен. В 60-та минута Евгений Сердюк проби отляво и стреля рисково, само че вратарят на Дунав избави. Три минути по-късно стражът на русенци още веднъж сподели класа и избави рисков удар с глава на Николай Златев. В 77-та минута Джан Хасан от Дунав с красиво осъществяване от воле вкара почетния гол за гостуващия отбор. В 89-та минута Евгений Сердюк бе изведен в чиста позиция самичък против вратаря на гостите и с прекрасен удар фиксира крайното 4:1.

До момента по време на подготовка си Черно море изигра пет контроли. В първата " моряците " приключиха 3:3 с Добруджа, а във втората и третата - надвиха с по 3:0 над Лудогорец 2 и Черноморец Балчик. В четвъртата инспекция Черно море завоюва с 3:2 като посетител на румънския Фарул, а през днешния ден надви над Дунав с 4:1. По-късно през днешния ден варненският отбор ще изиграе втората си инспекция за деня. От 15:00 часа на стадион " Тича " момчетата на треньора Илиан Илиев срещат отбора на Созопол.

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР