Черно море записа победа с 2:1 над Лудогорец на "Тича"

...
Черно море записа победа с 2:1 над Лудогорец на "Тича"
Коментари Харесай

Георги Илиева съсипа Лудогорец на Тича

Черно море записа победа с 2:1 над Лудогорец на "Тича " в среща от 31-ия кръг в Първа лига. И двата гола за "моряците " бяха дело на неостаряващия Георги Илиев. Точен за "орлите " пък бе Драгош Григоре, предава topsport.bg.

Въпреки че бяха маркирани две попадения през първото полувреме, двата тима бяха много спестовни в изявите си. В четвъртата минута, Вандерсон напредна към наказателното поле, не беше спрян сполучливо от Стефан Станчев и незабавно опита да стреля към вратата. Иван Дюлгеров мазета топката и за негов шанс нямаше футболист на "орлите ", който да засече топката за добавка.

В 20-ата минута, "моряците " откриха резултата. Георги Илиев си завоюва нарушаване тъкмо пред наказателното поле, откакто бе фаулиран от Козмин Моци. Капитанът на варненци застана зад топката и с брилянтно осъществяване не остави никакви шансове на Ренан от свободния удар за 1:0.

В 31-ата минута, Вандерсон центрира към наказателното поле, Виктор Генев се размина с топката и безусловно я "подари " на Козмин Моци. Той обаче не съумя да я овладее и шутира в навън. 60 секунди по-късно, домакините можеха да удвоят преднината си. Виктор Генев засече топката с глава в наказателното поле и я смъкна към Пламен Димов, който също с глава опита да я изпрати в очертанията на вратата, само че изстрелът му беше неакуратен и кълбото излезе в навън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР