Черно море записа първа домакинска победа за сезон 2023/2024 година.

...
Черно море записа първа домакинска победа за сезон 2023/2024 година.
Коментари Харесай

Черно море безапелационен срещу Хебър

Черно море записа първа домакинска победа за сезон 2023/2024 година. „ Моряците “ завоюваха с 1:0 против Хебър Пазарджик на сосбтвения си стадион „ Тича “. Единствения гол в срещата означи Атанас Илиев в 32-рата минута, оповестява формалният уебсайт на клуба.

Преди срещата наставникът на варненци Илиан Илиев бе награден като най-хубав треньор в efbet Лига за предишния сезон в обичайна анкета, проведена от Асоциацията на българските футболисти. Специалистът получи статуетката от президента на АБФ Дончо Донев.

Преди първия съдийски сигнал футболистите отдадоха респект на умрелия последовател на отбора Венелин Цолов. През годините той идваше на домакинските срещи на Черно море и с инвалидната си количка заставаше от ляво на аварийна пейка. Играчите излязоха с фланелки с лика на Цолов, като те, дружно с треньорското управление, оставиха цветя на към този момент празната инвалидна количка.

Иначе Черно море стартира срещата с напън и още в 7-ата минута Атанас Илиев съумя да вкара топката в мрежата на гостите. Попадението обаче не бе зачетено поради засада.

В 15-ата минута Александър Василев постави топката на главата на Наско Илиев, само че нападателят стреля над вратата. 4 минути по-късно Васил Панайотов опита изстрел отвън наказателното поле, само че прати кълбото над напречната греда.

В 32-рата минута най-логичното се случи и Черно море поведе в резултата. Атанас Илиев получи пас в дълбочина от Алекс Фернандес, вратарят на Хебър излезе да спресече, само че в опита си да улови топката я удари в крайници на нападателя на „ моряците “ и тя влезе в мрежата за 1:0.

В 56-ата минута още веднъж гол на Атанас Илиев не бе зачетен поради засада на Виктор Попов.

В 63-ата минута Матеус Машадо центрира в наказателното поле към Алекс Фернандес, който с воле стреля към вратата, само че топката се отби в напречната греда, и тупна пред голлинията, а по-късно бе изчистена от защитник.

В 66-ата минута Мазир Сула опита удар от границата след пас на Александър Василев, само че стражът на гостите се оправи.

В 80-ата минута Сула показва страхотната си техника, оправи се с двама противници и насочи удар от към 17 метра, само че не затрудни вратаря на гостите. Малко по-късно Исмаил Иса получи вляво, финтира защитник и върна топката към дребния пенал, където Алекс фернандес не съумя да я вкара във вратата.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Даниел Димов, Виктор Попов, Александър Василев, Васил Панайотов, Пабло Гарсия (76- Арлинд Дакай), Мазир Сула (88-Цветомир Панов), Алекс Фернандес, Матеус Машадо (88-Николай Златев), Атанас Илиев (79-Исмаил Иса).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР