Черно море загуби с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал

...
Черно море загуби с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал
Коментари Харесай

Черно море загуби от Лудогорец в първи полуфинала за Купата

Черно море загуби с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал от Купата на България. Двубоят е игран нощес на стадион " Тича " във Варна и предстоящо, началото беше динамично. Още в 10-та минута Лудогорец можеше да поведе в мача. Нападателят Кирил Десподов се измъкна ловко от опеката на централните бранители на " моряците ", след което обезателно насочи топката към Дюлгеров, но стражът се отличи с качествена интервенция.

Първият гол обаче бе в сметката на " моряците ". В 13-тата минута Алекс Фернандес изведе домакирните напред в резултата. Александър Василев и Едгар Пашеко реализираха превъзходна композиция, когато при удар, избавен от Симон Слуга, кълбото попадна в Алекс Фернандес, а халфът нямаше по какъв начин да сбърка от такава позиция. Пет минути по-късно обаче Густаво Нонато изравни, а в 34-тата минута гостите направиха поврат в резултата.

Второто полувреме започва с основателни искания за дузпа от страна на Черно море, които учудващо останаха неудовлетворени от основния арбитър Волен Чинков. Игор Пластун сбърка при изнасянето на топката, след което ясно се видя, че задържа за фланелката полузащитника Васил Панайотов.

Миналогодишните първенци също желаеха да бъде отсъдена дузпа в тяхна изгода поради игра с ръка. Реферът Волен Чинков даде знак, че играта би трябвало да продължи, откакто инспекцията на ВАР завърши.

Черно море остана с човек по-малко в 84-та минута, когато Стефан Велев фаулира противник в центъра на терена. Волен Чинков първоначало подвигна жълт картон и уточни на противниците да възобновят играта. Асистентите обаче го посъветваха да ревизира съприкосновението на ВАР. При инспекцията, той промени решението си и сподели преувеличен червен картон.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР