Черно море Тича приема Академик Правец в събота в 18

...
Черно море Тича приема Академик Правец в събота в 18
Коментари Харесай

Дарин Великов няма да използва двама чужденци срещу Академик

„ Черно море Тича ” приема „ Академик ” Правец в събота в 18 часа в зала „ Христо Борисов ” в среща от 13-ия кръг на НБЛ. Треньорът на варненския отбор Дарин Великов най-вероятно няма да може да разчита на Боцка и Тубак за този дуел.

„ Милян Боцка и Драган Тубак са си в Сърбия сега, само че повода за това са не празниците, а работната им виза. Знаете, че всяка година има един подобен интервал, в който те би трябвало да са отвън България тогава, когато се оформят документите им.  Мисля, че за мача с „ Академик ” Правец в събота  няма да мога да ги употребявам.  Има някаква  вероятност при Тубак документите да бъдат завършени малко по-бързо. Почти одобряваме обстоятелството, че най-вероятно ще отсъстват и двамата за този дуел. Отсъствието им не ме тормози. Това ще даде опция още веднъж някои от юношите да бъдат включени в състава за този мач. ”, разяснява Дарин Великов.

Великов показа и упованията си за този дуел.

„ Предстои ни един мач с доста незнаен съперник. Неизвестен, тъй като не знаем в какъв състав ще дойде противникът ни.  Имаме информация за 7-8 техни състезатели, само че към момента нищо не е несъмнено.  Смятам, че и без Тубак и Боцка ще се поздравим с триумф. За нас е доста значимо в събота да победим, поради загубите, които инкасирахме в последните няколко мача ”.

 

Треньорът на „ Черно море Тича ” изрази и своето мнение по повод  обединяването на компанията „ Лукойл ” и „ Левски 2014 ”.

„ За мен това обединение е позитивно. Първо на една огромна компания като „ Лукойл ” им отива един огромен тим. Спортът е обвързван с аудитория, с въздействие. „ Левски ” има въздействие в цяла България като последователи. Не може такива огромни градове като София, която е двумилионна, да няма мощен баскетболен тим. Големите градове би трябвало да имат мощни тимове. Никакви наредби не са нарушени в нашето състезание. Тук няма обединяване на два клуба, а има промяна на спонсор ”.

 

Дарин Великов разяснява още един път и жребия за Купата, който изправя варненци против „ сините ”:

„ Когато теглиха жребия, към този момент имах някаква информация за това, което предстоеше да се случи с „ Левски ”. Става съвсем невероятно изключително в 2 мача да преодолеем отбора на „ Левски Лукойл ”.  Ще се опитаме да ги изиграем на равнище, с цел да може това наше показване да ни помогне за шампионата. ”

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР