Черно море Тича посреща Спартак (Плевен) с много кадрови проблеми,

...
Черно море Тича посреща Спартак (Плевен) с много кадрови проблеми,
Коментари Харесай

Кадрови проблеми във Варна преди Спартак

Черно море Тича посреща Спартак (Плевен) с доста кадрови проблеми, оповестиха от клуба.

" Не толкоз ни тежи загубата от Академик Бултекс 99, колкото нерешените проблеми с контузените играчи ", съобщи треньорът на варненския отбор Дарин Великов. Той разкри, че след мача на тима от последния кръг Венелин Христов е получил травма и до нощес не е упражнявал. Първата подготовка за състезателят ще бъде през днешния ден. Според Великов огромният проблем в тима са контузените състезатели, които играят на едни и същи постове.

" Нямаме настоящ плеймейкър сега, нямаме крила, травмата на Николай Грозев се оказа по-сложна, което се видя след магнитният резонанс ", изясни експертът.

" Няма тим, който може да се оправи с този проблем - да нямаш плеймейкъри и външни състезатели в днешния баскетбол. Ще създадем всичко допустимо Цветослав Острев да играе в идния мач. Ще тренира на инжекции, само че ще забележим какво ще бъде положението в събота сутринта и тогава ще решим дали ще взе участие ", добави Великов.

Черно море Тича посреща Спартак в мач от 16-ия кръг на Националната баскетболна лига в събота от 18.00 часа. Срещата е в зала " Христо Борисов ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР