Черно море спечели важни три точки. Моряците спечелиха двубоя с

...
Черно море спечели важни три точки. Моряците спечелиха двубоя с
Коментари Харесай

Черно море продължава да диша във врата на Локомотив

Черно море завоюва значими три точки. Моряците завоюваха дуела с Ботев Пловдив с минималното 1:0. Срещата се организира на стадион “Тича ” във Варна. Това беше втори дуел за деня, като първата среща приключи 0:0. Съперници в нея бяха тимовете на Берое и ЦСКА 1948.

 Снимка: beroe.bg

По-голям интерес провокира мачът в морската ни столица. Срещата стартира със страховит изстрел на Александър Василев от “моряците ”, след който топката разтресе горната греда зад вратаря на гостите Даниел Кайзер. Това се случи още в 13-ата секунда на мача. В осмата минута Черно море пропусна нов гол. Мазир Сула стреля отдясно, стражът на “канарчетата ” мазета топката с крайник, а незабавно по-късно Александър Василев я прати около задачата.

В 19-ата минута положителната игра на “моряците ” докара до попадение – неточност на Антоан Конте беше последвана от неразбирателство в центъра на защитата на Ботев, а Атанас Илиев със мощен удар прати топката в мрежата – 1:0 за домакините!

Втората част стартира с голова опция пред вратата на “канарчетата ”. Пабло Гарсия шутира мощно от границата на наказателното поле. Ударът бе  фронтално против вратата на Ботев Пловдив, само че Даниел Кайзер мазета топката.  Последваха по-спокойни минути, чак в 75-ата минута Илиев опитва рефлекса на вратаря на “жълто-черните ” с отлично воле с левия крайник, пристигнало след подаване на Мазир Сула. Със сетни старания Кайзер мазета топката.

До края на срещата ново попадение не бе осъществено. С тази победа Черно море продължи да преследва пловдивският – Локомотив, който през днешния ден излиза във значима борба в Разград. Там локалния Лудогорец ще се опита да съкрати дистанцията. Дали ще успее – ще разберем по-късно.

 Снимка: beroe.bg

В мачът разкрил междинния кръг на Първа лига, закъсалият сега тим на Берое и ЦСКА 1948 не излъчиха победител. Срещата завърши при нулево тъждество. Домакините пробваха да играят футбол, макар обстановката в клуба. На другия полюс бяха футболистите в алено. Гостите проспаха съвсем цялата среща, като не направиха нищо запаметяващо се на терена. Загубените точки ще натежат повече за гостите, които изостават с към този момент 13 точки зад водача в класирането. Макар и с мач по-малко.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР