Черно море ще пусне жалба срещу съдийската бригада на мача

...
Черно море ще пусне жалба срещу съдийската бригада на мача
Коментари Харесай

Черно море ще пусне жалба срещу съдията на мача с Левски

Черно море ще пусне тъжба против съдийската бригада на мача с Левски, който приключи при резултат 2:1 за столичани. Това заяви формалният уебсайт на варненци.

От Черно море не са по никакъв начин удовлетворени от представянето на съдията Радослав Гидженов и неговите сътрудници, като показват, че бригадата е позволила много неточности. " Моряците " се безапелационни, че най-фрапантната е в 77-ата минута, когато след центриране от фаул, двамата футболисти на " сините " са в засада, а единият от тях - Мартин Райнов, вкара победния гол.

Ето какво написаха варненци:

Черно море ще пусне тъжба против съдийската бригада, отпред с Радослав Гидженов, която управлява мача от 29-ия кръг на Първа лига против Левски. Претенциите на „ моряците “ са няколко, като най-фрапантната неточност на Гидженов бе в 77-ата минута, когато бе отсъден фиктивен фаул на Стефан Станчев. При последвалото центриране двама футболисти на Левски бяха в засада, като единият от тях – Мартин Райнов, игра с глава, след което падна победният гол за домакините.

Ръководството на Черно море е извънредно разочаровано от следващото ощетяване на тима след съдийски неточности, като съзрява наклонност в решенията на реферите в ущърб на варненския клуб.

През сегашния сезон Черно море загуби много точки точно след сходни съдийски решения.
Снимка: chernomorepfc.bg  Черно море ще пусне тъжба против съдията на мача с Левски (СНИМКА)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР