Черно море се обърна към шефа на Съдийската комисия към

...
Черно море се обърна към шефа на Съдийската комисия към
Коментари Харесай

От Черно море: Наясно ли е Кашай с критерия на Георги Димитров за дузпа при игра с ръка?

Черно море се обърна към шефа на Съдийската комисия към БФС Виктор Кашай с въпроса наясно ли е с критерия на рефера Георги Димитров за отсъждането на дузпа за игра с ръка в наказателното поле.

Ето какво разгласиха на страницата си във Facebook от Черно море:

„ Любопитен и безусловно неразбираем е критерият на съдията Георги Димитров за игра с ръка в наказателното поле. Публикуваме две обстановки в пеналта от два разнообразни дуела на Черно море, в които Димитров благодарение на системата ВАР взима две радикално разнообразни решения. В едната обстановка футболист на " моряците " скача за висока топка в наказателното поле, с тил към топката, която го лизва през ръката след удар от 30 - 40 сантиметра. Самата обстановка мъчно може да се види в действително време, само че Димитров показва зорък взор на повторенията и на занимателен каданс, и отсъжда дузпа.

При обстановката на мача със Спартак Петър Босанчич стреля по посока на вратата, топката се стопира в ръката на стоящия с лице към нея и на разстояние най-малко 4 метра Никола Борисов. Георги Димитров, който дава отговор за ВАР в тази среща, е безапелационен, че дузпа няма и по тази причина не изпраща Радослав Гидженов да види и реши самичък обстановката на мониторите.

Тук изниква въпросът, който желаеме да зададем към шефа на Съдийската комисия Виктор Кашай, откакто дава високи оценки на този рефер за работата му на варненското дерби - наясно ли е с критерия на Димитров по кое време има дузпа за игра с ръка в наказателното поле, или за следващ път се удостоверява, че решенията му се вземат въз основата на имената на тимовете? “

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР