Черно море приема днес Пирин (Благоевград) с амбицията да прибави

...
Черно море приема днес Пирин (Благоевград) с амбицията да прибави
Коментари Харесай

Илиев: Резултатите на Пирин са атестат за класата при тях

Черно море приема през днешния ден Пирин (Благоевград) с упоритостта да прибави нови три точки към актива си и да продължи борбата с Ботев (Пловдив) за третото място.

Старши-треньорът Илиан Илиев ще се завърнe на пейката, откакто бе осъден за един дуел - визитата на Локо (София). Той прикани почитателите на отбора за солидна поддръжка от трибуните през днешния ден.

" Чака ни доста сложен мач. Пирин е много умел тим. Не е факсимиле, само че за нас ще е извънредно значимо хората да дойдат и да ни поддържат, тъй като тъкмо в тези мачове, в случай че искаш да вървиш нагоре, те са ни нужни. Надявам се почитатели да основат конюнктура, с цел да ни е по-лек мача и да го водим по-лесно ", показа опитният експерт пред " Тема Спорт ".

" Резултатите на Пирин са отзив за класата при тях. Победиха Лудогорец в Разград, не изгубиха от ЦСКА, започнаха с два следващи триумфа над Локо София и Арда. Отбор, който към този момент има и самочувствие.

Надявам се още веднъж да покажем темперамент и предпочитание. А има ли ги тези неща, съчетани с нужните качества, нещата се получават ", приключи треньорът на Черно море. Той няма да може да разчита единствено на контузения нападателен футболист Юлиус Каспаравичус.
 Черно море - Пирин в мач от 22-ия кръг на efbet Лига
Намиращите се във напредък Черно море и Пирин ще спорят за значими три точки на " Тича "

В досегашните 45 мача посред им в елита варненци имат леко предимство
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР