Черно море приема Ботев Враца днес в среща от 23-ия

...
Черно море приема Ботев Враца днес в среща от 23-ия
Коментари Харесай

Черно море срещу Ботев Враца на Тича днес

Черно море приема Ботев Враца през днешния ден в среща от 23-ия кръг на Първа лига. Двубоят на " Тича " е с начален час 17:30 и ще бъде управителен от основния арбитър Васил Минев. На ВАР е Кристиян Колев. Черно море, който е на второ място във краткотрайното класиране с 45 точки, ще бъде без офанзивния си полузащитник Мазир сула, който изтърпява наказване. Гостите, които са на предпоследното място с 13 точки, ще са без Марко Мажуга, който също е осъден.
Ясна е групата на Черно море, като в нея не попаднаха още Александър Веселински и Уеслен Жуниор, които още не са с уредени права. На линия ще бъде преотстъпения от Аполон Лимасол Илиан Илиев - младши, който се чака да направи още един дебют през днешния ден.

Групата: Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреас Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев, Атанас Илиев, Исмаил Иса.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР