Черно море приема Ботев Пловдив днес от 15 часа в

...
Черно море приема Ботев Пловдив днес от 15 часа в
Коментари Харесай

Ще види ли Тича първа победа на Черно море от 28 юли насам?

Черно море приема Ботев Пловдив през днешния ден от 15 часа в опит да спре отдалечаването си от топ 6 в класирането. " Моряците " нямат домашен триумф към този момент шести мач и тази статистика стартира да тревожи почитатели и управление.

Домакините ще бъдат без един от главните си играчи - Атанас Зехиров, който е с травма след мача със Славия предишния кръг. Така треньорът Емануел Луканов ще бъде заставен да пусне на мястото му 20-годишния Николай Минков.

Другата смяна в стартовия състав на Черно море ще бъде в центъра на офанзивата, където евентуално ще забележим Марек Кузма, който на два пъти през актуалната година се разписа против Ботев. Той ще размени Амаду Сукуна. Заради многото кадрови проблеми Черно море едвам събра група от 17 играчи и на тях ще падне отговорността да сложат завършек на серията от 128 дни без победа на “Тича”. За последно варненци се радваха на триумф вкъщи на 28 юли, когато надделяха с 1:0 Дунав Русе.

В Ботев ще заложат на същия състав от последния кръг. Защитникът Йордан Минев, който имаше леки недоволства след мача с Берое, към този момент е подготвен. Треньорът Николай Киров възнамерява да пусне на върха на офанзивата Стивън Петков вместо Фернандо Виана, който в последно време спря да бележи.

Вероятни сформира:

Черно море: Михайлов, Сукуп, Александров, Хасани, Станчев, Илиев, Цветков, Минков, М. Огнянов, А. Огнянов, Кузма.

Ботев Пловдив: Чворович, Минев, Терзиев, Димов, Панов, Юсеин, Ндонгала, Бризола, Балтанов, Неделев, Петков.

Стадион " Тича "
Главен арбитър: Николай Йорданов

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

КЛАСИРАНЕ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР