Черно море посреща ЦСКА 1948 в двубой от втория плейофен

...
Черно море посреща ЦСКА 1948 в двубой от втория плейофен
Коментари Харесай

Черно море и ЦСКА 1948 ще направят нов опит да си вкарат голове

Черно море посреща ЦСКА 1948 в дуел от втория плейофен кръг на шампионата- Срещата на „ Тича “ с начален час 17:30.

Варненци все още заемат 5-ата позиция, само че към момента са в битката за топ 4. Към момента те са на 2 точки от четвъртото място, което дава право на бараж за Европа, и на 7 от третото място. “Моряците ” стартираха със загуба плейофите, откакто в предния кръг отстъпиха на ЦСКА като посетител с 0:2.

Лошата вест за старши треньора Илиан Илиев е, че няма да може да разчита на двама от главните си футболисти - Даниел Димов и Виктор Попов. Първият лекува контузия, а вторият е с насъбрани жълти картони. Добрата вест е, че бранителят Живко Атанасов се завръща в групата след изтърпяно наказване.

ЦСКА 1948 от своя страна е трети във краткотрайното класиране. Шансовете им за по-горно класиране са съвсем нулеви, тъй че единственото, което би трябвало момчетата на Тодор Янчев да създадат, е да запазят сегашната си позиция. Към момента те са с 60 пункта и водят на 5 пред четвъртия Левски.

В предходния кръг ЦСКА 1948 направи тъждество с директния си съперник за третата позиция Левски - 2:2, и към този момент 8 следващи дуела няма загуба. Със сигурност обаче столичани ще имат едно мислено и за идната седмица, когато ще се изправят против Лудогорец във край за Sesame Купа на България.

По-рано през сезона Черно море и ЦСКА 1948 към този момент се срещнаха на два пъти, като и двете срещи приключиха при еднакъв резултат - 0:0.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР