Черно море посреща Лудогорец в двубой, който е от голямо

...
Черно море посреща Лудогорец в двубой, който е от голямо
Коментари Харесай

Черно море ще слага прът в колесницата на Лудогорец по пътя си към топ 6

Черно море посреща Лудогорец в дуел, който е от огромно значение в борбата за място в Топ 6. " Моряците " за следващ път демонстрираха, че са много подъл тим откакто победиха ЦСКА на старта на пролетния дял с 2:0. Няколко дни по-късно обаче преклониха глава пред Славия в извънреден трагичен мач с пет гола и два обрата. " Варненци " нямат загуба вкъщи към този момент 5 месеца, а точно " белите "  ги победиха за последно вкъщи. Черно море обаче има единствено една победа над Лудогорец - 3:1 на " Тича " през 2013 година.

Шампионът Лудогорец пък играе много неубедително след подновяването на шампионата, записвайки две равенства от два мача. Отборът от Разград несъмнено разочарова против тоталния новобранец Верея, а по-късно се провалиха и против Ботев Пловдив. Днес отборът на Антони Здравков, към който рецензиите се усилват, гостува на Черно море. При крах на " Тича "  преднината на седемкратния първенец може да бъде стопена, а това ще разклати съществено стола на Здравков.
 Лудогорец още веднъж не реализира победа  Два обрата и 5 гола при успеха на Славия над Черно море
Треньорът на Черно Море Илиан Илиев ще може да разчита на Васил Панайотов, Пламен Димов и Петър Витанов, които изтърпяха санкции за насъбрани картони. Лошите вести са свързани с травмите на Жоржиньо и Уго Кононго. Мястото на последния се чака да заеме Цветомир Панов, който пристигна точно от Лудогорец през зимата. Като десен бек пък най-вероятно ще играе Мирослав Енчев. В предни позиции Илиев ще заложи на Радослав Василев, а по крилата ще работят Аристот Ндонгала и Мартин Минчев. Капитанът Георги Илиев ще играе пред двойката вътрешни халфове Панайотов - Витанов.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков претърпя интервенция и в идващите няколко седмици няма да е разполагаем на тима. В негово отсъствия на " Тича " като отбранителни халфове ще стартират Яцек Горалски и Лукас Саша, а с по-малки шансове за титулярно място е Анисе Абел. Клаудиу Кешерю, който получи травма след мача с Ботев също е евентуално да остане на пейката, а на негово място да играе Якуб Шверчок. Дебют с екипа на  " Орлите " може да направи новото попълнение Станислав Манолев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР