Черно море победи ЦСКА - София с 2:1 в турнира

...
Черно море победи ЦСКА - София с 2:1 в турнира
Коментари Харесай

Черно море няма гол срещу ЦСКА - София в първенството от близо 10 часа игра

Черно море победи ЦСКА - София с 2:1 в шампионата за Купата на България в последния мач посред им, само че се намира в много неприятна серия против “червените ” в шампионата. Варненци не са съумели да се разпишат в предходните си 6 турнирни срещи с този противник – записаха 5 загуби и едно нулево тъждество при голова разлика 0:7. Три от тях приключиха 1:0 за столичани, който е и най-често срещаният резултат в мачовете на отбора през този сезон – цели 9 победи са пристигнали с сходно цифрово изражение.
 ЦСКА - София и Черно море ще гонят значими три точки в преследването на своите цели ЦСКА - София и Черно море ще гонят значими три точки в преследването на своите цели
За последно в мрежата на ЦСКА - София съумя да се разпише Матиас Курьор при 1:1 на 12 септември 2020 година на „ Тича “, а малко по-късно Густаво Бусато избави дузпа, бита от Васил Панайотов. Голът на нападателя от Мартиника падна в 36-ата минута, като Черно море не е вкарвал на този съперник към този момент от 594 минути, или тъкмо 9 часа и 54 мин.

Варненци имат 1 победа в последните си 10 турнирни дуела с “червените ” – 3:1 на „ Българска войска “ на 20 юли 2019 година Балансът в останалите 9 срещи е 2 равенства и 7 триумфа за ЦСКА - София.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР