Черно море победи Созопол с 2:1 в първата си контрола

...
Черно море победи Созопол с 2:1 в първата си контрола
Коментари Харесай

Черно море надви Созопол с 2:1 в първата си контрола за деня

Черно море победи Созопол с 2:1 в първата си контрола за деня, играна на стадион " Младост ". Попаденията за " моряците " осъществиха Закария Беншаа и Алекс Фернандес през първото полувреме, а Ласидес Мендес понижи през втората част.

Черно море сътвори първата заплаха в мача. В 7-ата минута Лъчезар Йорданов изведе Закария Беншаа на добра позиция, само че нападателят от близо стреля в навън.

В 13-ата минута Николай Златев центрира от корнер, а Наско Янков с глава стреля в страничната греда.
 Локомотив (Пловдив) показва тима в събота против Созопол
Локомотив (Пловдив) показва тима в събота против Созопол

" Черно-белите " ще играят с новите си екипи

В 19-ата минута Черно море поведе в резултата. Лъчо Йорданов изведен Закари на чиста позиция и той осъществя за 1:0. В 32-рата минута Петър Иванов получи пас в дълбочина по десния фланг, настигна топката до навън линията и я върна към дъгата на наказателното поле, където Алекс Фернандес финтира защитник и стреля в далечния ъгъл за 2:0. В 42-рата минута Калин Георгиев стреля от добра позиция, само че топката мина над вратата. В последната минута на първата част Закария Беншаа излезе самичък против вратаря на гостите и потегли да го лъже, само че стражът съумя да се протегне и да вземе топката от краката на нападателя на " моряците ". Веднага по-късно Лъчо Йорданов опита да стреля от придвижване, само че малко не му доближи да осъществя трети гол за варненци.

В 47-ата минута Закария лиши топката от защитник в половината на Созопол, нахлу в наказателното поле и стреля по диагонала, само че вратарят на гостите съумя да избави. Веднага по-късно след изстрел на футболист на втородивизионния тим, топката срещна ръката на Петър Иванов в наказателното поле, само че основният рефер реши, че няма предумисъл и не отсъди дузпа.

В 62-рата минута Созопол понижи резултата. Футболист на Созопол стреля от отдалеченост, Георги Георгиев мазета топката, тя попадна в Ласидес Мендес, който от към точката на дузпата осъществя за 2:1. В 78-ата минута Николай Златев стреля от директен свободен удар, само че прати топката над вратата. До края на срещата Черно море сътвори няколко положителни офанзиви, които обаче не съумя да приключи по най-хубавия метод.
 Ясни са часовете на контролите на Черно море със Созопол и Етър
Ясни са часовете на контролите на Черно море със Созопол и Етър

Първият противник на " моряците " е отборът на Созопол, а дуелът ще се играе на стадион " Младост " от 17 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР