Черно море победи с 2:1 с Дунав в контролна среща,

...
Черно море победи с 2:1 с Дунав в контролна среща,
Коментари Харесай

Черно море победи и Дунав във втората си контрола за деня

Черно море победи с 2:1 с Дунав в контролна среща, играна на стадион „ Тича “ във Варна. Проверката бе втора за деня за „ моряците “, които преди този момент победиха Созопол с 1:0.

Домакините можеха да открият резултата още преди да е изтекла първата минута на срещата. Велислав Василев изведе Мазир Сула отдясно по офанзивата на Черно море, той навлезе в наказателното поле на Дунав и стреля, само че вратарят Дамян Дамянов съумя да избие топката. В 29-та минута домакините откриха резултата. Исмаил Иса получи пас в наказателното поле на гостите и пусна топката към Алекс Фернандес, който с техничен удар от 10-тина метра вкара за 1:0. В 37-та минута Черно море можеше да означи втори гол. Васил Панайотов стреля рисково от директен свободен удар от повече от 25 метра, само че стражът на гостите Дамян Дамянов съумя да избие топката в корнер.

В 45-та минута на първата част бе най-чистото състояние за тима на Дунав. След центриране от корнер Мирослав Будинов засече с глава топката на близката греда, само че вратарят Иван Дюлгеров сподели страховит инстикт и съумя да избие.

В началото на втората част в 49-та минута Дунав бе покрай равнене на резултата. След центриране отдясно Мирослав Будинов съумя да засече топката с глава, само че вратарят Иван Дюлгеров още веднъж избави. В 51-та минута вратарят на гостите Дамян Дамянов предотврати сигурен гол, откакто съумя да избави удар на Алекс Фернандес от непосредствена непосредственост.

В 56-та минута Матеус Машадо получи превъзходен пас от Александър Василев към точката за осъществяване за дузпа и стреля технично, само че топката мина на сантиметри над вратата на гостите. В 68-та минута Арлинд Дакай получи топката в наказателното поле на Дунав, овладя я технично и стреля със задна ножица, само че за шанс на гостуващия отбор тя мина на сантиметри над вратата. В 77-та минута Дунав изравни резултата, а голмайстор стана Мехмед Сабри, който осъществя със страховит удар диагонално отляво.

В 82-та минута Арлинд Дакай стреля рисково диагонално отляво, само че стражът на гостите Дамян Дамянов още веднъж избави. В 89-та минута Матеус Машадо със строхотен удар диагонално отдясно вкара победния гол за домакините.

Досега Черно море изигра шест контроли. В първата победи като посетител Фарул (Констанца) с 1:0, по-късно приключи 0:0 с втория тим на ЦСКА 1948 в Обзор, завоюва с 2:0 против Черноморец (Балчик), приключи 1:1 с Етър и през днешния ден надви над Созопол с 1:0 и с 2:1 над Дунав.

Последната инспекция за „ моряците “ преди възобновяването на шампионата в efbet Лигата е в събота против отбора на Добруджа   като преди мача ще бъде формалното показване на тима за пролетния дял от шампионата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР