Черно море победи с 1:0 Лудогорец и е с пълен

...
Черно море победи с 1:0 Лудогорец и е с пълен
Коментари Харесай

Черно море удари и Лудогорец и е с пълен актив победи над тимовете от Топ 3

Черно море победи с 1:0 Лудогорец и е с цялостен домашен актив против тимовете от Топ 3 на България. Единственият гол в мача вкара Виктор Генев, който се разписа в 13-ата мин.

Така след този резултат серията на първенците от мачове без триумф набъбна на 3, като в предходните 2 кръга те приключиха с равенства с Верея (0:0) и Ботев Пловдив (1:1).

Срещата на стадион " Тича ", който в някои елементи бе затрупан със сняг, стартира с рисков изстрел на Георги Илиев, който Пламен Илиев избави. В 13-ата мин. " моряците " откриха резултата посредством Виктор Генев. Бранителят означи с глава след асистенция на Илиев. След инкасирания гол гостите от Разград овладяха самодейността в дуела, като удар на Лукоки в 26-ата минута бе избит в корнер. Черно море стартира да контраатакува и стигаше до не неприятни обстановки, които бяха пропуснати от Ндонгала и Генев. В края на полувремето най-чистото състояние за " орлите " бе пропуснато от Вандерсон. Крилото на първенците бе открит по прелестен метод в наказателното поле, само че от близка отдалеченост стреля в ръцете на домакинския пазач.

Второто полуреме стартира с напън на Лудогорец, който обаче мъчно стигаше до чисти голови обстановки. Чак в 73-ата минута резервата Якуб Шверчок се озова на доста добра позиция. Той получи страховит пас от Марселиньо, само че самичък против вратаря не съумя да означи. Минута по-късно се случи противоречива обстановка. Пламен Димов блокира шут на Шверчок с ръка, само че реферът не отсъди дузпа. В 82-ата минута се стигна до още едно противоречиво състояние. Шверчок съумя да означи, само че съдията анулира гола за фаул против вратаря на домакините. До края по-чисти положения липсваха и по този метод Черно море към този момент има домашен триумф през този сезон против трите гранда в България - Лудогорец, ЦСКА и Левски.

След този резултат Лудогорец остава водач в Първа лига с 53 точки, като триумф на ЦСКА против Левски на следващия ден би съкратил дистанцията до върха на 2 точки. При победа на " сините " ще има разлика от 5 точки сред " орлите " и столичните грандове.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР