Черно море победи Локо София с 2:1 в мач от

...
Черно море победи Локо София с 2:1 в мач от
Коментари Харесай

Черно море победи Локомотив у дома

Черно море победи Локо София с 2:1 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Преди началото на дуела фланелки с №100 от състава на „ моряците “ получиха Цветомир Панов и Матиас Курьор, които направиха 100 мача с екипа на варненци. Попаденията за домакините осъществиха Мади Кета (31) и Васил Панайотов (74). За гостите прецизен бе Рапосо (64).

Локо София стартира по-добре срещата и в първите минути сътвори няколко рискове пред Георги Георгиев.

Веднага по-късно Босанчич стреля с глава, само че Любенов мазета в корнер, като преди да напусне очертанията на вратата топката срещна страничната греда.

В 10-ата минута Курьор стреля от дребен ъгъл, само че вратарят на гостите още веднъж се намеси уместно. Само няколко минути по-късно Матиас Курьор излезе на стрелкова позиция и се опита да трансферира Любенов, който още веднъж избави.

В 21-вата минута от Локо Сф имаха искания за игра с ръка на Цветомир Панов в наказателното поле след изстрел на Юлиан Ненов, само че те не бяха почетени от съдийската бригада и ВАР.

В 27-ата минута Фраса съумя да се възползва от недоразумение сред Георги Георгиев и Босанчич и пусна топката около стража, само че Мартин Дичев с шпагат почисти от голлинията.

В 31-вата минута Мади Кета откри резултата. Той пресече пас на Алан Диас, финтира го и стреля. Стражът на столичани мазета в началото, само че по-късно Кита довкара за 1:0.

В 49-ата минута Удар на Клементе бе блокиран, само че след замяна на още 2-3 паса топката отиде у Беншаа надясно, а той с паралелен пас опита да откри Кета във вратарското поле, който с шпагат не съумя да я вкара във вратата от чиста позиция.

В 64-ата минута Локо София изравни посредством Рапосо.

В 74-ата минута Мади Кета пусна страховит пас към Васил Панайотов, който доста майсторски трансферира Любенов за 2:1. Найденов можеше да направи 2:2 в 77-ата минута, само че Георги Георгиев сподели инстикт и избави.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Живко Атанасов, Петар Босанчич, Цветомир Панов, Мартин Дичев, Матеус Клементе, Васил Панайотов, Мимито Биаи (46-Стефан Велев), Закария Беншаа (62-Николай Златев), Мади Кета (79-Алекс Ферненадес), Матиас Курьор (79-Исмаил Иса).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР