Черно море отстъпи с 0:2 на Фарул Констанца в контролна

...
Черно море отстъпи с 0:2 на Фарул Констанца в контролна
Коментари Харесай

Черно море загуби от румънци

Черно море отстъпи с 0:2 на Фарул Констанца в контролна среща, играна въз основата на румънците в Овидиу.

В спаринга Илиан Илиев употребява 10 юноши на клуба. В срещата не взеха присъединяване националите Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мартин Дичев, Велислав Василев, Николай Златев и Матиас Курьор, както и Стефан Велев, който получи отмора.

Черно море стартира по-добре срещата и в още в 10-ата минута можеше да открие резултата. След многоходова композиция топката доближи до Сула, който оставен самичък пред наказателното поле стреля, само че кълбото срещна гредата.

В 25-ата минута Роберто Малаеле осъществя за Фарул. Преди попадението " моряците " сътвориха няколко положителни офанзиви, само че не съумяха да ги завършат по най-хубавия метод. В 30-ата минута Пабло Гарсия получи отляво, нахлу в наказателното поле и стреля, топката мина под плонжа на вратаря, само че футболист на домакините я стигна и я почисти от голлинията. В последната минута на полувремето Денислав Ангелов проби отдясно и стреля по диагонала, само че стражът на домакините мазета. През първата част Черно море владееше повече топката и атакуваше от самото начало, до момента в който домакините разчитаха най-вече на контраатаки.
 Илиан Илиев ще опитва по време на контролата на Черно море против Фарул
Илиан Илиев ще опитва по време на контролата на Черно море против Фарул

Специалистът няма да може да разчита за спаринга на Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мартин Дичев, Велислав Василев и Николай Златев

На полувремето Илиан Илиев направи шест промени. В игра се появиха Влатко Дробаров, Мартин Милушев, Павел Георгиев, Васил Панайотов, Росен Стефанов и Евгений Сердюк. Те заеха местата на Живко Атанасов, Сами Ел Анаби, Петър Иванов, Калин Георгиев, Пабло Гарсия и Денислав Ангелов.

В 49-ата минута Сула откри нахлуващия отляво Сердюк, който от наказателното поле стреля по диагонала, само че вратарят на Фарул съумя да избави. В 53-ата минута Павел Георгиев съумя да пресече пас в половината на румънците, пусна към Панайотов, който се опита да изведе Сердюк, само че нападателят не съумя да овладее добре топката и да насочи удар. В 57-ата минута Супа иведе Сердюк отляво, който с обръщането си вкара топката във вратата, само че попадението не бе зачетено поради много противоречива засада.

В 60-ата минута Сула и Беншаа отстъпиха местата си на Каспаравичус и Иван Томов. В 70-ата минута на мястото на Даниел Димов и Вилела в игра влязоха Наско Янков и Берк Джевдет.

Веднага по-късно Фарул означи втори гол. Той бе дело на Бетанкор. В 77-ата минута Каспаравичус опита технично да трансферира вратаря на домакините и малко не му доближи да понижи резултата. В 84-ата минута стража на Фарул събори Сердюк в наказателното поле, само че основният рефер не отсъди 11-метров углавен удар, като реши, че нападателят на варненци е играл симулативно.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Живско Атанасов, Даниел Димов, Сами Ел Анаби, Петър Иванов, Калин Георгиев, Пабло Гарсия, Родриго Вилела, Денислав Ангелов, Мазир Сула, Закария Беншаа

Резерви: Галин Григоров, Васил Панайотов, Влатко Дробаров, Евгений Сердюк, Берк Джевдет, Росен Стефанов, Мартин Милушев, Иван Томов, Павел Георгиев, Наско Янков, Юлиус Каспаравичус.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР