Черно море отстъпи с 0:2 на Фарул Констанца в контролна

...
Черно море отстъпи с 0:2 на Фарул Констанца в контролна
Коментари Харесай

Черно море с куп юноши отстъпи на Фарул в Румъния

Черно море отстъпи с 0:2 на Фарул Констанца в контролна среща, играна въз основата на румънците в Овидиу. В спаринга Илиан Илиев употребява 10 юноши на клуба. В срещата не взеха присъединяване националите Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мартин Дичев, Велислав Василев, Николай Златев и Матиас Курьор, както и Стефан Велев, който получи отмора.
`Черно
Черно море стартира по-добре срещата и в още в 10-ата минута можеше да открие резултата. След многоходова композиция топката доближи до Сула, който оставен самичък пред наказателното поле стреля, само че кълбото срещна гредата.

`Черно
В 25-ата минута Роберто Малаеле осъществя за Фарул. Преди попадението " моряците " сътвориха няколко положителни офанзиви, само че не съумяха да ги завършат по най-хубавия метод. В 30-ата минута Пабло Гарсия получи отляво, нахлу в наказателното поле и стреля, топката мина под плонжа на вратаря, само че футболист на домакините я стигна и я почисти от голлинията. В последната минута на полувремето Денислав Ангелов проби отдясно и стреля по диагонала, само че стражът на домакините мазета. През първата част Черно море владееше повече топката и атакуваше от самото начало, до момента в който домакините разчитаха най-вече на контраатаки.
`Черно
На полувремето Илиан Илиев направи шест промени. В игра се появиха Влатко Дробаров, Мартин Милушев, Павел Георгиев, Васил Панайотов, Росен Стефанов и Евгений Сердюк. Те заеха местата на Живко Атанасов, Сами Ел Анаби, Петър Иванов, Калин Георгиев, Пабло Гарсия и Денислав Ангелов.
`Черно
В 49-ата минута Сула откри нахлуващия отляво Сердюк, който от наказателното поле стреля по диагонала, само че вратарят на Фарул съумя да избави. В 53-ата минута Павел Георгиев съумя да пресече пас в половината на румънците, пусна към Панайотов, който се опита да изведе Сердюк, само че нападателят не съумя да овладее добре топката и да насочи удар. В 57-ата минута Супа иведе Сердюк отляво, който с обръщането си вкара топката във вратата, само че попадението не бе зачетено поради много противоречива засада.
`Черно
В 60-ата минута Сула и Беншаа отстъпиха местата си на Каспаравичус и Иван Томов. В 70-ата минута на мястото на Даниел Димов и Вилела в игра влязоха Наско Янков и Берк Джевдет.

`Черно
Веднага по-късно Фарул означи втори гол. Той бе дело на Бетанкор. В 77-ата минута Каспаравичус опита технично да трансферира вратаря на домакините и малко не му доближи да понижи резултата. В 84-ата минута стража на Фарул събори Сердюк в наказателното поле, само че основният рефер не отсъди 11-метров углавен удар, като реши, че нападателят на варненци е играл симулативно.
`Черно
Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Живско Атанасов, Даниел Димов, Сами Ел Анаби, Петър Иванов, Калин Георгиев, Пабло Гарсия, Родриго Вилела, Денислав Ангелов, Мазир Сула, Закария Беншаа

Резерви: Галин Григоров, Васил Панайотов, Влатко Дробаров, Евгений Сердюк, Берк Джевдет, Росен Стефанов, Мартин Милушев, Иван Томов, Павел Георгиев, Наско Янков, Юлиус Каспаравичус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР