Черно Море отстъпи на Шумен в гостуването си на Шумен

...
Черно Море отстъпи на Шумен в гостуването си на Шумен
Коментари Харесай

Кирил Болшаков: Вярвах до последно, че ще спечелим

Черно Море отстъпи на Шумен в гостуването си на Шумен с 78:82 (21:26 16:19 24:24 17:13) в срещата от 13-ия кръг на мъжката Национална баскетболна лига. Поражението беше общо десето от началото на акцията за “моряците ” и те останаха на предпоследно място в класирането с актив от 16 точки, колкото има и днешният им противник, който остана на дъното.

След мача треньорът на Черно море - Кирил Болшаков показа мнението си за видяното: “Добър мач се получи. Ние допуснахме доста неточности, ужасно доста лични неточности. Браво на Шумен, бориха се до край, само че аз имах вяра до последно, че ще спечелим. Освен това отстраняването на играчи и контузиите, които получихме повлияха, само че танцьорът се оправдава с пода, нали знаете. Основният проблем бяха техническите неточности, които допуснахме. Поздравявам Шумен за успеха. ”

От “моряците ” се изрече и Аверил Ъгба: “Мисля, че седмицата, в която почивахме трябваше да упражняваме наказателни удари. Пропуснахме изстрели, които нормално вкарваме. В края на деня печели тимът, който желае повече успеха. Шумен е добър отбор, сред нас няма омраза и считам, че те заслужават успеха. Трябва да станем по-добри, това има значение, това ни интересува сега. Всяка загуба би трябвало да ни научи нещо - да продължаваме да се подобряваме, да имаме положително виждане. Не знаех, че имам 30 точки и 20 битки, просто съм там, с цел да играя. Изпуснах обаче два наказателни, имах и неприятна техническа неточност и в случай че не бях изпуснал наказателните щяхме да сме единствено на две точки в края. След грешката ми също се откъснаха с 4 точки. Затова упреквам себе си за това, тъй като знам, че мога повече. Вината е моя, не упреквам никого различен за загубата. Всички играха добре и съм доста горделив от това, че съотборниците ми играха с вдигнати глави. Имаме добър тим, както на игрището, по този начин и отвън него. ”

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР