Черно море отбеляза своя 110-и рожден ден с тържество в

...
Черно море отбеляза своя 110-и рожден ден с тържество в
Коментари Харесай

Рожден ден: Черно море стана на 110 години

„ Черно море означи своя 110-и рожден ден с празненство в Зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна. Благодаря за прелестните страсти по време на празника, за прекараните години в клуба и за топлото посрещане от страна на почитателите “. Това написа в профила си във Facebook някогашният министър на младежта и спорта и кандидат-депутат от ГЕРБ Красен Кралев.

На събитието участваха някогашни футболисти, ръководители и деятели, съдействали за славната история на „ моряците “. Част от тържеството бяха и проведените почитатели на Черно море, които през годините са потвърдили своята обич и преданост към варненския клуб.

„ Гостите бяха посрещнати в залата под звуците на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, който тъкмо в 19:13 часа нощес изсвири химна на България и химна на ПФК „ Черно море “.  След това, за първи път пред аудитория, бе показан 20-минутен филм за историята на Черно море, който бе изработен особено за годишнината на клуба “, описа Кралев.

На тържеството бяха отличени най-изявените футболисти в историята на Черно море – с над 200 мача за тима в „ А “ група. Това са 20 играчи, които са носили екипа на „ моряците “, като 7 от тях не са сред живите.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР