Черно море и Левски завършиха наравно 0:0 в отложен мач

...
Черно море и Левски завършиха наравно 0:0 в отложен мач
Коментари Харесай

Левски и Черно море не успяха да се излъжат в нервен мач

Черно море и Левски приключиха наедно 0:0 в отсрочен мач от четвъртия кръг на efbet Лига, игран на стадион " Тича ".

В оспорван и под напрежение мач, изпълнен с доста остри единоборства, нито един от двата тима не съумя да предприеме самодейността и да сътвори някаква по-сериозна заплаха пред вратите на Георги Георгиев и Пламен Андреев. Футболистите разчитаха повече на статичните положения, само че и от тях не се стигна до нещо изключително.
 Черно море - Левски: 0:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Черно море - Левски: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Така Левски продължава да се намира на шестото място в класирането на шампионата с актив от 28 точки, с 1 по-малко точно от тима на Черно море, който е на пета позиция.
 Снимка 593453
Източник:

Двубоят стартира равностойно, като нито един от двата отбора не можеше да задържи топката в свое владеене за по-дълго време. Наставниците на двата отбора пък очевидно се надиграваха тактически.

В идващите минути футболистите на двата тима по този начин и не успяваха да се " излъжат " и единствените по-напечени обстановки бяха при осъществявания от статични положения. Те обаче по този начин и не доведоха до пряк обстрел към някоя от двете порти.
 Снимка 593452
Източник:

В 32-рата минута Роналдо изведе Уелтън с глава. Бразилецът нахлу в наказателното поле на противника и стреля, само че Виктор Попов съумя да се намеси и да блокира удара.

В 41-вата минута Георги Миланов центрира към далечния завършек на наказателното поле, където обаче Георги Георгиев излезе и се намеси. Така първото полувреме приключи без маркирани голове.
 Снимка 593450
Източник:

В началото на втората част Уелтън се възползва от неточност в отбраната на Черно море. Той открадна топката и преодоля излезлия напред Георги Георгиев, само че си затвори прекомерно доста ъгъла. Все отново Уелтън съумя да стреля по земя, само че топката опъна мрежата от външната страна на вратата.
 Снимка 593447
Източник:

Последваха дълги минути, в които единоборствата в средата на терена доминираха, а заплахите пред вратите на Георги Георгиев и Пламен Андреев тотално липсваха.

Към средата на първото полувреме Илиан Илиев направи съвсем всичките си смени в опит да промени играта по крилата. Това отчасти даде резултат в 73-ата минута, когато Мазир Сула бе изведен с хубаво подаване. Пламен Андреев обаче напусна наказателното поле, с цел да избие кълбото, преди футболистът на домакините да е стигнал до него.
 Снимка 593445
Източник:

В 87-ата минута топката стигна до Георги Миланов който от границата на наказателното поле насочи мощен изстрел. Кълбото обаче профуча около дясната греда на Георгиев.
 Антони Здравков: Левски се нуждае от характерен централен нападател
Антони Здравков: Левски се нуждае от характерен централен нападател

Той разяснява обстановката при " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР