Черно море е заковал цена от 1,5 милиона евро за

...
Черно море е заковал цена от 1,5 милиона евро за
Коментари Харесай

Черно море закова цена от 1,5 милиона евро на Мартин Минчев

Черно море е заковал цена от 1,5 милиона евро за огромния си гений Мартин Минчев, осведоми " Тема Спорт ". 19-годишният атакуващ полузащитник записа 22 мача в елита дотук, като вкара в тях 6 гола. Силните му изяви му донесоха и дебют в националния тим, като към този момент има 4 дуела на сметката си.
Наскоро медиите в Италия оповестиха, че Торино е подготвен да предложи оферта на варненци за младока. Минчев е наблюдаван още от няколко европейски клуба, измежду които и белгийският Андерлехт. У нас името му се спряга за Лудогорец и ЦСКА-София. Затова от " Тича " са поставили откупваща уговорка на гения в размер на 1,5 милиона евро. Варненци имат вяра, че могат да вземат съответната сума за юношата си. В последните години в Черно море все по-често поглеждат към школата си, като положителни изяви записа и десният бек Виктор Попов (20 г.).

В Черно море са решени, че ще продължат с налагането и развиването на млади български играчи. За задачата спортно-техническият щаб следи обстановката с Дунав Русе. Там напролет започнаха да дават път на някои от младите си гении, които попадаха в групата постоянно. Това са Георги Петракиев, Борис Димитров, Симеон Иванов и Митко Русанов. Те вероятно може да бъдат развити на " Тича ".

Както е известно, финансово състояние на " драконите " е извънредно тежко и не е изключено да се стигне и не е изключено да се стигне даже до банкрут на клуба. В Черно море може да привлекат гениите и поради близкото разстояние до Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР