Черно-бяло - в цвят“ е името на изложбата, която приятели

...
Черно-бяло - в цвят“ е името на изложбата, която приятели
Коментари Харесай

Изложба `Черно-бяло - в цвят` в памет на Кирил Гоцев |

„ Черно-бяло - в цвят “ е името на изложбата, която другари и сътрудници на Кирил Гоцев ще открият на 10 декември от 18.00 в бар „ Сингълс “на ул. Сан Стефано 22. Тя включва негови фотографии и алегорично ще бъде открита на рождената му дата.

Голяма част от професионалния си път Кирил Гоцев посвети на публичната телевизия, само че постоянно намираше време и за огромната си пристрастеност – фотографиятя. Кирил беше и професионален фотограф. Дълги години организираше фотопленери на морето. В тях той участваше със свои изложения.

В памет на Кирил Гоцев ще бъдат изложени творбите му и неговите другари ще учредят премия за актова снимка на името на Кирил Гоцев, която ще бъде връчвана годишно на млад фотограф.

Кирчо, както го назоваха близки и другари, беше прочут с изключителната си привлекателност и лъчезарна усмивка.
Тази галерия е отдадена на неговия гений, професионализъм, другарство и човещина.

Започнал работа като механически чиновник в една от апаратните на малкия екран, Гоцев извървява пътя до механически шеф, изпълнителен шеф и общоприет шеф на Българска национална телевизия.

По време на своя мандат подхваща софтуерно обновяване, което отваря пътя към цифровизация на технологията на произвеждане в малкия екран.

„ Черно и бяло – в цвят “ не е просто галерия, това е един живот – снимка, телевизия, другарство.

Може да разгледате изложбата от 10.12 до 23.12.2021година
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР