"Черният петък" наближава. Мнозина вече зареждат кредитните карти, батериите на

...
"Черният петък" наближава. Мнозина вече зареждат кредитните карти, батериите на
Коментари Харесай

Как да избегнем капаните на „Черния петък”?

"Черният петък " наближава. Мнозина към този момент зареждат кредитните карти, батериите на преносимите компютри и портфейлите, тъй като е време за извършване на покупки. Вижте обаче с какво би трябвало да внимаваме преди да се впуснем в всеобщо харчене.

"Това, за което би трябвало да внимаваме, освен към „ Черния петък”, само че и към коледните празници, е да не се хванем в клопката на личното си предпочитание да намерим най-хубавата оферта ", прдупреди в студиото на "Събуди се " по Ново телевизия IT специалистът Христо Ласков.

"Има една сносно проведена кибериндустрия. Тя употребява технологиите като средства за постигане до доста повече хора и злоупотребява с упованията за ниски цени. Тази промишленост ни експлоатира, като краде от нашите пари, информацията от кредитните ни карти и персоналните ни данни. Това са трите съществени цели на киберпрестъпниците”, добави Ласков.

"Ще изброя няколко съвета за безвредно извършване на покупки онлайн. Винаги би трябвало да ревизираме уеб страницата, от който купуваме, името му и неговата легитимност. Трябва да следим за ревюта – дали уеб сайтът, който сме си избрали съществува в Интернет света”, посъветва IT специалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР