Черният петък на eMAG идва с оферти за 200 000

...
Черният петък на eMAG идва с оферти за 200 000
Коментари Харесай

200 000 продукта за Черния петък на eMAG

Черният петък на eMAG идва с предложения за 200 000 продукта на склад, с цел да отговори на желанието на българите за онлайн шопинг

· Оферти за 200 000 продукта на склад;

· Над 75 000 продукта на склад от категориите тв приемници, мобилни телефони, преносими компютри, дребни домашни електроуреди, мода, парфюми и козметика, автомобилни аксесоари, както и игри и играчки;

· Нов склад с повърхност от 125 000 кв.м. ще поддържа логистиката на събитието.

На фона на растящия интерес към акцията Black Friday, регистриран в изследване Kantar Millward Brown[1], почти двама от всеки трима души имат намерение да създадат покупка. На 23 ноември eMAG ще предложи богат избор от предложения на клиентите си. еМАГ ще обезпечи 200 000 продукта на склад.

Според изследването има възходяща наклонност на известност, като 94% от интервюираните знаят какво съставлява Black Friday. Данните сочат и че eMAG е първият избор, за който се сещат по отношение на Черния петък. Освен това 70% от интервюираните са пазарували онлайн и желанието за онлайн покупки на Black Friday е по-голямо, в сравнение с в обичайните магазини.

„ За шеста поредна година eMAG.bg провежда Black Friday в България и имаме вяра, че ще оправдаем упованията на потребителите с огромно многообразие от хиляди определени предложения в разнообразни категории. Black Friday е за всеки и е единствено един ден, на 23 ноември, тъй че бъдете подготвени! “, споделя Тудор Манеа, вицепрезидент на eMAG.

За тазгодишния Black Friday eMAG ще предложи над 75 000 продукта на склад от категориите тв приемници, мобилни телефони, преносими компютри, дребни домашни електроуреди, мода, парфюми и козметика, автомобилни аксесоари, както и игри и играчки;

Логистиката на eMAG Black Friday 2018 се поддържа от нов склад с повърхност от 125 000 квадратни метра, размера на 20 футболни стадиони, с потенциал от над един милион продукта.

Тази година офертите на eMAG ще включват:

· 22.000 дребни домашни електроуреди

· 12.000 тв приемника

· 12.000 смарт телефони

· 10.000 игри и играчки

· 8.500 продукта в категория мода

· 4.700 парфюми и козметика

· 2.500 преносимия компютър

· 2.300 хладилника

· 2.000 перални

· 2.000 гуми

Кратък справочник за Black Friday 2018

· Заедно със фамилията направете лист с обичаните си продукти;

· Инсталирайте приложението на eMAG и елементарно го поръчайте отвред. Ако приемете известията, ще бъдете известени, когато стартира Black Friday в eMAG.

· За да правите бързо покупки, уверете се, че сте запазили данните за картата си в своя профил.

За това издание на акцията eMAG е обновил сървърите, хостинга и облачните си услуги, за да поддържа потребителското прекарване на уеб страницата в деня с най-големия трафик през годината.

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Компанията е учредена преди 17 години и скоро си печели репутацията на мултинационален специалист в електронната търговия с активност в 4 страни (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България близо 300 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 500 000 продукта в доста категории, в това число телефони, тв приемници, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, артикули за дома и градината, артикули за хубост и здраве, занимание, фешън и спортни артикули. eMAG.bg се трансформира в шопинг дестинация, предлагаща опция за комфортно извършване на покупки и през мобилно приложение. www.emag.bg
[1] * Националното представително изследване е извършено по поръчка на eMAG измежду 1000 респонденти на възраст сред 18 и 55 година, живеещи в цялата страна, в интервала 18 октомври – 5 ноември 2018 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР